Reklama

Reklama

Supergen

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pět obyčejných lidí z jižního Londýna zjistí, že mají zvláštní schopnosti. Jeden muž je pak musí přimět ke spolupráci, aby mohl zachránit milovanou ženu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Žadní další Misfits se nekonají, ale nemůžu říct že bych se nudil. Pravdou nicméně je, že si tady tvůrci (nebo spíš tvůrce) ukousli příliš velké sousto a snaží se nasypat sem co nejvíc věcí počinaje boji mezi gangy, obchodem s drogami, snahou o záchranu milované, superschopnostmi a konče jakousi tajnou organizací, která lidi se schopnostmi loví, přičemž ty kombinace často docela skřípou a méně by u Supergenu bylo více. Jestli bude druhá série tak se ale klidně kouknu…60% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu údernost a dramatičnost Hrdinů a nekorektnost Misfits, kromě toho už je trochu nuda prvních pár epizod sledovat, jak někdo poznává a zkouší své schopnosti, ale nakonec to dopadlo docela dobře a nenudil jsem se. Mimochodem, nemám dojem, že seriál se snaží prezentovat to, že v Londýně žije jen určitá skupina obyvatel. Zaměřuje se na konkrétní etnickou a sociální skupinu a je tak logické, že v centru dění jsou hrdinové právě z ní. Proto mi kritika právě na to přijde trochu ve stylu "Kyselo je moc kyselé". ()

Reklama

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele

Ryan Sinclair odešel z TARDIS, ale nechal si schopnost cestovat prostorem a časem. Aneb Avengers po Britsku. Jedná se o celkem generické sci-fi/superhero drama zasazené do prostředí britských ulic. Není to žádný summerhouse a seriálu top boy to nesahá ani po kotníky, ale je tam vidět silná inspirace. Taková konzumní sranda pro náctileté, kde jsem se musel přemlouvat abych to dokoukal. Pro svůj žánr je to prostě těžký průměr, až podprůměr, který ničím nepřekvapí. ()

lukas.frydry odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozný.. si někdo řekl, udělám Misfits, za víc peněz, aby to vypadalo hůř. Pak si ten stejnej člověk řekl, že to celý udělá ještě tak, aby to byla trapná nuda bez humoru. Navíc Netflix z módu, kdy musí být všude zástupci LGBTqtipsportfortunaacojavimcodal komunity a černoch, hispanec s asiatem prepl a komplet cely je to jenom černoších, takže divák si náhle může klidně myslet, že Londýn kolonizovalo Kongo... Hovadina ()

afroman001 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo psal scénář ten nemá ani špetku tvůrčích schopností. Děj je utahaný, ubohý prostě bez šťávy ve všech směrech. I ten nejhorší snímek od Marvelu je proti tomuto ODPAdu vrcholný snímek kinematografie. Celkově nechutné prostředí kdy se z Londýna díky obsazení neherců stala Afrika a původní Angličané jsou na vymření jako pacienti v nemocnici či zmetci ať už strážci či vedoucí co vyhazují podřízené. Neherci nezklamou, lépe by to zahrál jakýkoliv náhodný bezdomovec z ulice. Po dlouhé době dávám 👎 ODPAD. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama