VOD (1)

Epizody(6)

Magnát z Atlanty, kterému se byznys s nemovitostmi rozpadá pod rukama, se musí prodrat zpátky na vrchol. Hrozí mu ale bankrot a navíc má spoustu nepřátel. (Netflix)

Trailer 3

Vaud

Trochu jak epizoda ze života Trumpa a hlavni antagonista vzdáleně připomíná Paula Giamattiho z Billions, kterému by ta role asi sedla víc. Jeff Daniels skvělej a díky němu je to zábavný. Konec vtipnej, ale některá rozuzlení jsou velmi laciná. V prvnich dílech jsou vtipné dialogy, pak se autor asi unavil. Vedlejší dějové linie jsou nuda a část s obviněným manželem sekretářky tam logicky vůbec nezapadá a kdyby tam nebyla, tak se na ději nic nezmění. Je to souboj převážně mužů, ale ženy z toho vetšinou vycházeji vítězně, jsou racionální, nezávislé a sympaťačky. Shlednuto takřka na jeden zátah. ()

Necrotongue

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato minisérie nebyla z mé strany dobrou volbou, to jsem s jistotou věděl už po druhé epizodě a zbylé díly mé rozčarování jen prohlubovaly. Do seriálu jsem šel čistě jen z toho důvodu, že mám rád Jeffa Danielse. A Jeff Daniels mě nezklamal a hrál naplno. Problém spočíval v tom, koho hrál. Charlie Croker byl sice bohatý (relativně) ale stále to byl jen č....k....d....buran. Seriál mi vlastně nenabídl opravdu sympatickou postavu, příběh byl ve své podstatě nezajímavý, děj mě nebavil a dost špatně se mi na něj dívalo. Hlavním problémem byl fakt, že jsem nedostal možnost k tomu, abych se bavil, zároveň to ale nebylo tak špatné, abych se tomu mohl smát. Uživatel Chrustyn to vystihl dokonale, takže si půjčím jeho slova. Ten seriál byl chvílemi opravdu nesnesitelný. / Poučení: Budu trochu morbidní, ale myslím, že by bylo zajímavé sledovat budoucí archeology při práci. Místo šperků a keramiky budou z hrobů vynášet titanové náhrady kdečeho o silikonových výplních různých měkkých částí nemluvě. ()

Malarkey

V dnešní době, když americký seriál neláká nějakou hvězdou v hlavní roli, tak se k němu nemáte šanci jen tak dostat. Prostě musíte hledat. A už vůbec to neznamená, že když už nějaký známý herec seriálu dělá reklamu, že to bude nutně kvalitní záležitost. Třeba zrovna zde - Muž na vrcholu. Jeff Daniels v hlavní roli. Jenže v tak průměrné roli, že průměrnější snad zahrát ještě nemohl. Opravdu se to tváří jako jistá variace Vlka z Wall Street nebo Boje o moc. Jenže vše je tu tak nevýrazné a nevtipné, že Vás každý rádoby vtipný moment spíš otráví. Doslova nepovedená záležitost. ()

M.i.k.e

to co v ukázkách vypadalo jako strejda Vlka z Wall street je ve finále jen nuda. Sice dobře obsazená a technicky v pohodě, ale pořád nuda. Dohromady tu jsou cca 3 hlavní dějové linky, přičemž ani jedna z nich pořádně nikam nevede a v posledním díle si asi tvůrci řekli že už je to nebaví točit a tak to ukončili tím nejjednodušším a zároveň nejblbějším způsobem. Škoda. Potenciál tu byl...40% ()

Chrustyn

Bezskrupolózní hrdinové frčí a Netflix si chtěl udělat svůj Boj o moc s prvky Wall Street. Bohužel silně nedopečený polotovar s Jeffem Danielsem v jeho nejhorší seriálové roli, která je pouhou karikaturou, jiných známých postav. Častokrát až nesnesitelný seriál. 30% ()