Reklama

Reklama

Když se Eleanor, Theo a Luke rozhodnou, že se zúčastní výzkumu spánku v ohromném zámku, užijí si víc, než by si přáli. Dr. Marrow jim totiž povypráví o strašidelné minulosti toho to sídla. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Slušný duchařský film s několika velice vypjatými a napínavými scénami, v atraktivním prostředí. Možná pro tento žánr filmu až příliš dlouhá stopáž. Zajímavé je velmi dobré obsazení. Každopádně se jedná o jeden z filmů, kde zavřete lidi do baráku (zde ale krásně vyvedeného) a necháte je tam strašit. Ale prostředí tajemného domu je opravdu fantastické a strašidelné...tam bych se bál i bez podivných událostí, které postihnou naše hrdiny. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tolik velkých jmen v takovém braku jsem snad ještě neviděl. O filmu jsem nevěděl absolutně nic. O to víc mě překvapil neustálý přísun hvězd na scénu. Kde však hledat další pozitiva? Napětí, atmosféra, originalita, gradace děje. Ano, to všechno tady chybí. Nebýt známých herců, kteří však předvádí svoje dno, tak je tady odpadů o mnoho víc. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, co proti tomuhle filmu vsichni maj. Samozrejme sem uz videl hodne lepsich hororu, ale tomuhle se neda uprit urcita atmosfera a navic se mi, nevim proc, proste libi. Krve tu je naprosty minimum a vyvrazdovacka to taky neni, ale vynahradi to nekolik povedenejch hororovejch scen. Pak tu jsou ale takovy, kery pusobi spis smesne. Triky jsou docela slusny, hudba spravne hororova a herci v poho, ale na 5* to nebude. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už to není jako kdysi, když jsem byl malý soplák a tento film mě vyděsil natolik, že mě málem trefilo. Bohužel, jak stárneme a dostáváme rozum, některé pocity jako strach u hororů se pozvolna vytrácejí, je to škoda. Viděno mýma dnešníma očima, je to jen velice zle udělaný strašidelný dům, plný fajn efektů, ale jako celek naprosto zchátralý a nefunkční. Navíc, hlavní hrdinka nebyla vůbec fajn a hudba Goldsmitha tradičně mdlá a k ničemu. Zásadně jsem změnil pohled na tento film, je to brak. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (21)

  • Zámek, na kterém se tento film natáčel, se nachází v Granthamu v Anglii a je majetkem Evansvillské univerzity. (Tereza666)
  • Rozpočet filmu činil 80 milionů dolarů, celosvětově pak vydělal 177,3 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Owen Wilson povedal, že v scéne, kde bije svietnikom do obrazu, sa kúsok z neho odtrhol a udrel ho do tváre. Museli ho zašívať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama