Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátce poté, co si soudce nejvyššího soudu vezme život, je na břehu řeky Potomac nalezena zavražděná žena. Podezřelým je hluchoněmý veterán z války ve Vietnamu, nyní bezdomovec, jehož případ je přidělen Kathleen Rileyové (Cher), přepracované právničce z washingtonského úřadu veřejného obhájce. Ačkoli okolnosti svědčí proti jejímu klientovi, Kathleen postupně zjišťuje, že se stal nevinnou obětí. Nečekanou pomoc získá od jednoho z porotců, lobbisty Eddieho Sangera (Dennis Quaid), který je také přesvědčený o Carlově nevině. Pouští se do pátrání na vlastní pěst a zasypává Kathleen novými důkazy. Obavy, že bude nařčena z ovlivňování poroty, však nezabrání tomu, aby se do Eddieho zamilovala. Mezitím se vynořují další informace, které Kathleen přivádějí na stopy, jež vedou z temného washingtonského podsvětí do nejvyšších vládních sfér. Čím blíže se však dostává k pravdě, tím větší jí hrozí nebezpečí... (Cinemax)

(více)

Recenze (38)

Falko 

všechny recenze uživatele

Zrucne natoceny thriller z pravnickeho prostredia. Tento den nezacal pre advokatku Cher zrovna najlepsie, najprv jej nejaki grazli ukradli retiazku a este hned v ten den dostane od sudcu prikaz na obhajobu Liame Neesona, ktory udajne zabil nejaku zenu, pricom jej plany na dovolenku sa rychlo rozplynuli. V porote je aj Dennis Quaid, ktory bude potajomky Cher pomahat s dokazmi o Andersonovej nevine. Chvilkami su tam napinave sceny s vyraznou hudbou Michaela Kamena, avsak treba si pockat na prekvapivy zaver. Je to tak na jedno pozretie...13.12.2008 ____ Cher - (Kathleen Riley) +++ Dennis Quaid - (Eddie Sanger) +++ Liam Neeson - (Carl Wayne Anderson) +++ John Mahoney - (sudca Matthew Bishop Helms) +++ Joe Mantegna - (Charlie Stella) +++ Philip Bosco - (Paul Gray) +++ Hudba: Michael Kamen +++ ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak takové filmy se nám vážně líbily 30 let dozadu? Kristapána, na Podezřelém je nejpodezřelejší absolutní neznalost soudního systému a rádoby napínavé excesy hlavních představitelů, které provádějí povětšinou osamělí a potmě. A tak se nám obhájkyně vkrádá za temné noci a potajmu do auta oběti, ačkoli by si ho už z titulu své funkce jistě mohla prohlédnout legálně a ve dne, k tomu. aby si všimla, že její klient je levák, potřebuje pomocníka a zjistit si majitele SPZ v registru, co to je? Napínat se, co za hloupost zase scénárista vymyslí, v tom tedy napětí vážně nevidím.:-( ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to výborné, ale je to dobré. Má to správnou retro atmosféru a docela fajn herce, kdy Liam Neeson asi nikdy nezklame, ale ona i Cher je hodně snesitelná. Je hezké, jak se snímek snaží tlačit na pilu a chce nás strašně moc překvapit tím, jaké je zde finále. Trochu se to možná i povede, a tak si myslím, že film stojí za pozornost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Peter Yates /Garderobier, The Deep 1977/natocil dobru, ale stale len priemernu sudnu dramu s Cher na cele. pribeh ma cosi do seba /vysetrovanie vrazdy/, Cher sa pokusa dokazat nevinu klienta a ono jej to ide, a to tak, ze dobre. Kulisy su dost lacne papundeklove, ale plusom filmu je ten fakt, ze okrem Cher tu hral aj isty Dennys Quaid /Frequency/ a Niam Leeson /96 hodin/. 69 % ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Když si přečtete můj profil, tak slušné filmy vysílají dopoledne , odpoledne a večer dávají sračky . Dobrý film z právnického prostředí. Viz Kausa Wardových, Pár správných chlapů, Skandální odhalení a mnoho dalších filmů . Vůbec nevadí že je 25 starý, pohladí víc než nové akčáky i když některé mám také v oblibě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Liam Neeson spal pár dní v útulku pro bezdomovce ve Washingtonu D.C., aby se dobře připravil na svoji roli. (makimarketa)
  • Na některých filmových plakátech je text: „Právnička, která porušila dva zákony své profese... Nikdy se nezaplést s porotcem a nikdy nehledat důkazy na nebezpečných místech.“ (makimarketa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno