Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sledujeme Karkulku (Kylie Cantrall), dceru Srdcové královny (Rita Ora), a Chloe (Malia Baker), dceru Popelky (Brandy Norwood), které se spojí, aby zachránily Auradon a pomocí kapesních hodinek Bílého králíka cestovaly zpět v čase, aby zastavily událost, která by měla vážné následky. (FunDinDung)

Recenze (7)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne to bolo technicky samozrejme lepšie ako klasické Disney Channel historické snímky vrátane predchádzajúcich filmov, ale nakoľko som zaspal po cca 20-25 minútach, tak viac neviem objektívne zhodnotiť, ale keďže dcérka vie, že dávam hodnotenia na ČSFD, tak ma poprosila, aby som dal 5 hviezd. Jasné, som svojprávny, mohol som odmietnuť, ale som dobrý tatinko, tak som jej želanie vyplnil. Vysvetľujem to preto, aby ste si nemysleli, že som totálne osprostel :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti minulům dílům se vrátila jen Umma a víla kmotřička Mal a Ben jsou někde na cestě ti ostatní dva tu ani nezmíní a ten co zemřel herec v předchozích dílech zemřel i zde. Umma přebírá vládu a  pozve srdcovou královnu a její dceru Red studovat na Auradon na školu příjde tam i  popelka ,  její manžel  a dcera Chloe. Srdcová královna udělá převrat a Red a Chloe cestují v čase (Red dostala od kloboučníka hodiny co můžou  cestovat v čase) , aby tomu zbránily. Je zde mladší verze Hádese , Maleficent, Kapitána Hooka  a dcera Uršuly (není myšlena Umma )  objeví se i  Jasmína a Aladin .  Jinak čistě technicky kdyby změnili minulost popřelo by to začátek tohoto dílu, protože srdcovou královnu zde pozvali ,protože byla vyvrhel, když oni změnili minulost vyvrhel by nebyla tudíž by k tomu pozvání nedošlo . Písně  jsou lepší než ve dvojce a trojce (i , když na Queen of mean zde nemá žádná).  P.s. Zajímalo by mě na co chtějí navazovat dalším dílem pokud bude  jestli teda nechtějí cestovat dokolečka P.s, 2 K žádnému vzestupu Red tam nedojde pokud se za vzestup nepovažuje změna její  matky ze svině na hodnou  60 procent ()

Reklama

Skitlle 

všechny recenze uživatele

SPOILER No.... Abych byla upřímná jsem velmi zklamaná. Pustím Disney+ za účelem se kouknout na X-men: první třída a vyskočí na mě že vyšli další Následníci. A kvůli tomu že mám Následníky docela ráda, tak jsem si pustila toto. Byla to velká chyba jak se zaměstnat na 95 min... Upřímně co to sakra je. Konec je za mě nedomyšlený, protože jak ten prank mohli udělat ti "zlý", když na knize bylo proti nim kouzlo??? Takže to oni být nemohli, protože na ně působí to kouzlo a kvůli tomu by se nedostali na ples. Takže by stejnak ničemu nezabránili. Tak tedy jak??? To by mě taky zajímalo. Za mě to je nedomyšlené a tím bych to ukončila, protože bych zase začala dělat teorie. Na odpad to není, protože to má dobrou kameru atd. Ale je to zklamání... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Zoufalý pokus o vzkříšení série Následníků. Obsazení, vizuál a písně celkem dobré, jen to vrácení v čase hodně bolelo - např. když byla ta kuchařka opatřená ochranným kouzlem, tak jak mohli ti padouši udělat ten "vtípek" na Srdcovou královnu? Nebo, když teda neudělali onen vtípek, Srdcová královna nebyla zlá, tak jak ji pak mohli pozvat na onu přijímací slavnost jako padoucha? No prostě s časovými zápletkami se musí umět pracovat a hlavně u toho trochu myslet. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rita Orál nikdy nebola mojou srdcovou kráľovnou a to ani na speváckom poli, nie to ešte na tomto nehereckom. Za to je určite srdcovou kráľovnou plastických chirurgov, predavačov injekčne podávanej kyseliny hyalurónovej a asi aj jazerných kačíc, na ktoré sa tak rýchlo začína podobať. Následníci 4 pre mňa nie sú sklamaním, pretože som ich vždy považoval len za komerčný produkt pre publikum priemer 12 rokov bez kapacity rozlišovať medzi kvalitou a trešom, či dokonca tú kvalitu vyžadovať. Na druhej strane neuveriteľné šťastný, že sa v rozprávkach už rapuje jedna radosť a v rámci diverzitných kvót bola zaručená farebnosť celého Auradonu, ktorý bol naozaj už farebnejší ako pracovníci amerických plantáži v 19. storočí. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Tento film byl avizován na konci filmu Následníci: Královská svatba (2021), když se Mal a Ben dívají na noční oblohu a Mal říká Benovi: „Ale někde by mohl právě začínat jiný příběh,“ a kamera ukazuje záhon bílých růží pokrytých červenou barvou a kamera sjíždí do králičí nory. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama