Reklama

Reklama

The 8 Show

(seriál)
  • Jižní Korea Deo Eiteu Syo (více)
Drama / Komedie / Thriller / Mysteriózní
Jižní Korea, 2024, 6 h 59 min (Minutáž: 46–68 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Osm lidí uvězněných v záhadné osmipatrové budově se zapojí do lákavé, ale nebezpečné hry, během které si postupně vydělávají peníze. (Netflix)

Recenze (49)

Chen 

všechny recenze uživatele

Štiplavá kritika určenosti rolí v kapitalismu, která umí být někdy intenzivní, ale někdy je tempo až příliš pomalé. Postavy jsou dobře zahrané, ale napsané jsou poměrně stereotypně. Příběhově to není špatné, nevadil mi ani závěr, který nepodává všechny vysvětlení jako na talíři, ale neustále jsem se nemohl zbavit pocitu, že to šlo natočit lépe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

idea zajímavá a na první dobrou se vybaví kousky jako Squid game nebo Experiment, ale jako celek to moc nefunguje. Úplně nevím co přesně tím tvůrci chtěli říct, nicméně to smrdí snahou o přesah a jakousi sociální analogii a experiment, ale na to aby měla tahle série alespoň nějaký dopad by musela být trochu vstřícnější k divákovi. Kdo tu hru vede? Za jakým účelem? Byl to sociální experiment, nebo jen zábava pro znuděného boháče? Otázek tahle série vyvolává víc než přináší odpovědí a i když to je věc která mi mnohdy nevadí, tak tady bych čekal trochu víc...60% ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Ty kráso! Zase mě Korejci dostali. Už tolik let nesleduju skoro nic jiného než jejich tvorbu a tak nějak jsem na ně zvyklá. A pak najednou bum! prásk! a oni vykopnou takovouhle show. Pustila jsem si to v podstatě náhodou jako kulisu a pak se neodtrhla. Klobouk dolů před Han Jae Rimem, který dělá takhle "nekorejské" věci. Už teď jsem zvědavá, s čím přijde příště. A jestli do bude zase dokonalá sonda do lidských povah, vůbec se nebudu zlobit. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechutný a zajímavý seriál pojednávající o tom, kam až dokážou lidé zajít kvůli penězům a co za kouzla dokáže udělat prostá hierarchie. Na začátku se seriál tvářil dost nevinně, pak ale zasel pořádné dusno. Intriky, podrazy, sadismus, to vše v pár posledních dílech. Někdy se na to těžko dívalo, ale přeci jen je dobré vidět, co všechno dokážou peníze udělat s obyčejnými zoufalými lidmi. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi poutavé a zábavné ... i dá se říci chytře a celkem originálně vymyšlené ... později je to spíš debilní, zbytečně brutální, už více nudné a postrádající zajímavou myšlenku a poutavý děj. Konec a závěr vyloženě odfláklý a absolutně nezajímavý a vše tím přišlo vlastně vniveč. Celkově spíše ztráta času ... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody je mezititulková scéna. (flyer.nick)

Reklama

Reklama