Reklama

Reklama

You Can't Run Forever

Trailer

Obsahy(1)

Dospívající dívka, která trpí úzkostí kvůli tragické události z minulosti, se ocitne v lese, kde ji pronásleduje sociopat, který má vražedné sklony. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický dědula je nakakaný na celý svět. Jeho nesporným mínusem ale je, že střílí každého, koho potká. To zní z pohledu diváka vcelku nadějně. Opak je ale pravdou. Jako hlavní potenciální oběť dědulovi vybrali jakousi kostrbatou nounejmku. Tož jsou v lese, ale fest nuda. Občas to aspoň okoření, že dědouš kohosi zastřelí. Smyčka se však stahuje. Absurdně trapné postavy policistů už leští zbraně, avšak feminálně pregnantní ženská skupina si to nakonec odedře sama. ⬇️ 4% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ha, tak tento komentár pobavil: "Režisérka má asi velmi v oblibě herce J.K. Simmonse, neboť ve všech tří filmech, které zatím natočila, Simmons hraje." No do prdele, to sa vsaď, že ho má v oblibe, keď je to skoro 30 rokov jeho manželka. 😅 Nuž, Simmons aj vopred ohlásil, že ide o rodinný projekt, je v tom zapojená jeho žena, švagor, obe deti a samozrejme on. Lenže len on dosahuje nejaké kvality a zvyšok sa len vezie po mene. Film naozaj mohol ostať v rodinnom šuflíku, lebo je veľmi slabo napísaný. A keby nešlo o famíliu tak Simmons by do toho ani nešiel. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch netreba na filmové plátno dať nič iba namixovať neschopnú políciu, hubičky a silnú sebavedomú ženu a nejaký liberálny filantrop či agentúra vyciciavajúca štát to zaplatí. Kým prvá polovica filmu je vyslovene dobrá, v rámci žánru v tej druhej režisérka chcela priniesť hlbšiu pointu ktorá jej, spolu so záverom, príliš nevyšla. Ako jednohubka  sa dá ale ako tu ktosi spomána film nič nové nepriniesol, nezaujal a 3 minúty po skončení titulkov naň každý zabudne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film má slibnej rozjezd(první 30minutovka je perfektní) a navnadil na to co přijde poté. Jenže poté snímku spíš začíná docházet dech. Člověk by tak nějak čekal, že teprve teď nastane ta pravá survival jízda ale úvodní půlhodinka už zůstane nepřekonána. Na scénu totiž přicházejí neschopní fízlové a třeba scéna s houbičkama(která tu byla tak nějak navíc a kdyby tu nebyla nic by se nestalo). A ačkoliv prvotní nadšení pomalu postupně vyprchávalo nikdy to nesklouzlo do takovýho stádia abych se u filmu nudil. Miranda utíká krásnou přírodou nejen před svým strašákem(úzkostí) ale i před pošukem kterýho si celkem přesvědčivě střihl J.K. Simmons kterej nemá před nikým slitování. A tak tenhle sociopat za sebou zanechává i několik obětí. Nakonec se z toho po slušným začátku vyklubal průměrnej survival/thriller kterej mě osobně neurazil ale ani nepřinesl nic novýho pod filmovým sluncem. Myslím si ale, že za podívání film stojí. 3hvězdy. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Režisérka má asi velmi v oblibě herce J.K. Simmonse, neboť ve všech tří filmech, které zatím natočila Simmons hraje. Zde dostal netradiční roli, roli padoucha. Z rozmarů nepochopeného učitele a parohatého muže mu prostě jebne v palici a už od začátku filmu jen bezhlavě náhodně střílí lidi. Poté se zaměří na jednu dívku, která mu připomíná jeho mrtvou ženu. Dívka se ale bez boje nevzdá. Je to klasický béčkový scénář, který nic nového nepřinesl a ničím nezaujal. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa do januára 2023 v Missoule v Montane. (Arsenal83)
  • Simmons v rozhovore pre MovieWeb potvrdil, že natáčanie filmu bolo rodinnou spoluprácou, keďže jeho manželka Michelle sa podieľala na scenári a réžii filmu, jeho švagor Randle ho produkoval, jeho syn Joe zložil hudbu k filmu a jeho dcéra Olivia sa vo filme objaví. (Arsenal83)

Reklama

Reklama