Reklama

Reklama

Noční let

(seriál)
  • Velká Británie Red Eye
Velká Británie, 2024, 6 h (Minutáž: 60 min)

Epizody(6)

Tři ženy se ocitnou v ohrožení života, když je britský lékař zatčen za vraždu při letu domů z Pekingu. (HBO Max)

Recenze (7)

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Jajajaj, u tohohle je těžké to nějak celkově zhodnotit. Idea je určitě pěkná, scénáristicky to dává smysl a nese to s sebou dost satisfakce, na druhou stranu bych řekl, že poslední 2 epizody šly určitě vyhnat o několik levelů výš a dát tom víc šťávy. Každá epizoda je časově jako půlka nebo třetina filmu a když to člověk splácá do sebe, tak zjistí, že ve finále by to na ty 2-3 filmy nedalo. Je to hodně natahované a na konci se nedostavil žádný výrazný efekt. Je to docela škoda, vypadalo to slibně. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po stvrtej epizode som to uz utal. Kym prve tri mozno este pokladat za priemerne B-cko, nasledne sa vyrazne zacnu kopit blbiny jedna nad druhu, az som olutoval dovtedy investovaneho casu.  Scenar je deravy a zvysok tuctovy, predvidatelny a nedotiahnuty. Velmi daleko od inteligentneho trileru, v ktory som dufal. Neodporucam. Strata casu. ()

Reklama

Rochester 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé, předvídatelný děj a jedna scéna, co se dozajista nepovedla ..." V minibaru vezme lahvičku s alkoholem a poleje si  otevřenou ránu....putuje po hotelovém pokoji otvírajíc zásuvky až najde kancelářskou sešívačku : )))) -  no a aniž by ji alkoholem dezinfikoval, cvaká si na ránu sponky...a to si říká doktor : ))))) ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Když se zamoceš, tak už se nevymoceš.... Špionážní thriller v letadle se povedl... Příběh je sice přehnaný, ale v dnešní době bych se tomu ani nedivil. Ať už se jedná o MI6, FSB, Čínu, CIA nebo Mosad.... Všichni to jsou stejné svině. Není to taková adrenalinová jízda jako Únos Letadla od Applu, ale bavil jsem se. Pořád se tam něco děje a v letadle se vraždí jak o závod... Špionážní linka je zastoupena nejvíc v posledním díle a líbilo se mi, že ti špatní byli ********. Jinak spokojenost... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama