Reklama

Reklama

Noční let

(seriál)
  • Velká Británie Red Eye
Velká Británie, 2024, 6 h (Minutáž: 60 min)

Epizody(6)

Tři ženy se ocitnou v ohrožení života, když je britský lékař zatčen za vraždu při letu domů z Pekingu. (HBO Max)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po stvrtej epizode som to uz utal. Kym prve tri mozno este pokladat za priemerne B-cko, nasledne sa vyrazne zacnu kopit blbiny jedna nad druhu, az som olutoval dovtedy investovaneho casu.  Scenar je deravy a zvysok tuctovy, predvidatelny a nedotiahnuty. Velmi daleko od inteligentneho trileru, v ktory som dufal. Neodporucam. Strata casu. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Když se zamoceš, tak už se nevymoceš.... Špionážní thriller v letadle se povedl... Příběh je sice přehnaný, ale v dnešní době bych se tomu ani nedivil. Ať už se jedná o MI6, FSB, Čínu, CIA nebo Mosad.... Všichni to jsou stejné svině. Není to taková adrenalinová jízda jako Únos Letadla od Applu, ale bavil jsem se. Pořád se tam něco děje a v letadle se vraždí jak o závod... Špionážní linka je zastoupena nejvíc v posledním díle a líbilo se mi, že ti špatní byli ********. Jinak spokojenost... ()

Reklama

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Jajajaj, u tohohle je těžké to nějak celkově zhodnotit. Idea je určitě pěkná, scénáristicky to dává smysl a nese to s sebou dost satisfakce, na druhou stranu bych řekl, že poslední 2 epizody šly určitě vyhnat o několik levelů výš a dát tom víc šťávy. Každá epizoda je časově jako půlka nebo třetina filmu a když to člověk splácá do sebe, tak zjistí, že ve finále by to na ty 2-3 filmy nedalo. Je to hodně natahované a na konci se nedostavil žádný výrazný efekt. Je to docela škoda, vypadalo to slibně. ()

Rochester 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé, předvídatelný děj a jedna scéna, co se dozajista nepovedla ..." V minibaru vezme lahvičku s alkoholem a poleje si  otevřenou ránu....putuje po hotelovém pokoji otvírajíc zásuvky až najde kancelářskou sešívačku : )))) -  no a aniž by ji alkoholem dezinfikoval, cvaká si na ránu sponky...a to si říká doktor : ))))) ()

Galerie (295)

Reklama

Reklama