Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No ano, pokud jsem chtěl identitu muže v klobouku, tak jsem netušil co žádám. Prokletí Michaela Myerse je naprosto příšerné zakončení (trilogie?, pokud počítám, že pětka navazuje na čtyřku a tohle na pětku). Udělat z Myerse panáka, který je ovládaný temnou silou? Prosím ne. Ten konec snad nikdo nemůže myslet vážně. Film je nudný, nemá postavy ani gradaci atmosféry. O napětí nemluvě. Ten film nefunguje ani jako horor, a ani jako pokračování. Mnohokrát omýlaný fakt, že nůž projde kovem a Myerse nezastaví ani vlak. Pak tu ovšem máme to, že celá ta děsivá atmosféra minulých dílů je jenom jakýsi podvrh, protože podzápletka je údajně zcela jiná. Tohle bylo vážně zbytečné. (20 %) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

V zajímavostech je psáno, že scénář prošel jedenácti (!) verzemi. To mi teda řekněte, jak ty verze vypadaly, protože jestli tohle je ta, kterou vybrali jako nejlepší, tak to mě po…drž. Halloween: The Curse of Michael Myers je oficiálně nejhorší přímé pokračování (třetí díl beru jako nesouvisející film) této série. Jediná věc, která mi zůstane v paměti, je Paul Rudd a fakt, že tohle je poslední snímek Donalda Pleasence. Kdyby na světě existovala spravedlnost, tak by se tento herec s námi rozloučil o pár let později, aby měl šanci se (na plátně) rozloučit důstojně. Ano, mluvím o následujícím dílu. Takže tyhle dva faktory mě, či mé hodnocení, berte to, jak chcete, drží nad odpadem. Jinak tenhle díl zahodit a zapomenout. 20 %. ()

Reklama

pand 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě vůbec nezaujal. Byl takovej že žádná postava nedostala moc prostoru a všechny postavy mi byli ukradený. A to se mi nestalo v 1-2 Jamie Lee,Loomis.Ve 4-5 ta malá dívka, její sestra, Loomis. Ale v tomhle díle už ani ten Loomis mi nějak nesedl. Vraždičky byli nudné žádná vás nevyděcí. A snažit se do filmu naspat sektu a spojit to s Mikem by potřebovalo lepšího scénáristu. tenhle díl z původních asi prozatím nejhorší(3 nepočítám) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až snad na psycho závěr se jednalo o solidní díl. Dle mého odborného hororového úsudku snad i o jeden z nejlepších v téhle stařičké sérii. Koukám, že hromada zdejších fajnšmekrů nemůže přenést přes srdce, že se tento díl pokusil dostat ze zaběhlého halloweenského stereotypu a vydat se trošku svojí cestou. Moc toho zkazit nešlo a moc toho ani zkaženo nebylo. Nezničitelný doktůrek se tentokrát zúčastnil pouze symbolicky, což byla trošku škoda. Vraždiček bylo dost. Postavičky také přibyli a byly poměrně sympatické, dokud neskonaly. Vidím to na 2 hvězdy a pokusím se kouknout i na zbylé dva díly! ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Určite nie odpad, ale slabší priemer je toto šieste pokračovanie Myersovho vyčíňania. Slabá atmosféra a nelogické pasáže túto časť ubíjajú, zaradenie sekty ako nového prvku mohlo byť príjemným spestrením, no zostalo nedotiahnuté. Ešteže prakticky hneď nasledovalo H20, ktoré upadajúcu sériu opäť oživilo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)

Reklama

Reklama