Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pokoušeli se ho zastřelit, umlátit, upálit, přejet, ale on se vždy objevil znovu. Dříve člověk, teď pod bílou maskou už jen ryzí zlo. Ano, Michael Myers... Šestý díl této slavné ságy v mých očích sice zůstává v zaběhnutém průměru, přesto si odnáším lepší dojem, než z předchozího dílu. Mimoto je obzvláštněn o sektářství a keltskou mytologii, na nichž je postavena zápletka. Nejenže Prokletí Michaela Myerse zatahuje do děje hodně mystiky, ale samotná chladnokrevná mašina na zabíjení je víceméně loutkou, která se nechá popotahovat, a své oběti umí vykuchat se vší parádou. Chápu, že většina musí skřípat zuby, kam až to v sérii zašlo, ale pro mě je šestka dobrým dílem. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem po pětce volal po jakékoliv inovaci, netušil jsem, do jakého bahna může inovantní přístup režisérův film poslat. Joe Chapelle rozhodně nemá nastudované dějiny slasheru, protože Michael kosí lidi jako kdejaký podprůměrný buran z rutinních teen vyvražďovaček, čili nenápaditě. Místo temnoty na nás odevšad bliká epileptický střih podpořený industriální hudbou s ruchovými vsuvkami v podobě lidských výkřiků či sténání, což by jeden snad i v půlce devadesátých let pochopil (doba holt kráčí kupředu), ale scénář co do infantility opět trumfuje předchozí díl a když už raději nehledáme logiku, tak alespoň nějaký styčný bod si tvůrci vybrat mohli a posléze toto téma dovést do nějakého rozuzlení. Bohužel, ani to ne. Absolutní dno, protože po tomhle už následující (prozatím) dva díly nemají kam klesat. Hořká rozlučka Donalda Pleasenceho. Amen… ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pleasence chtěl pomoct a tak si tam ještě zahrál,ale je jediný proč se na to dá koukat. Skvělá ukázka jak z něčeho vyždímat něco,ale spíše na tom proďěláte. Je tu další remix úvodní Carpenterovy hudby. No a to je tak vše co bych o tomhle film mohl říct. Michael ke konci pár lidí povraždí,ale taky nic moc. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama