Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

fannah 

všechny recenze uživatele

Možná že kdyby tady hrála Jamie Lee Curtis, tak by film působil úplně jinak. Mně osobně docela zaujalo modernější pojetí hororu, mnohem lepší a propracovanější efekty (asi díky dvojici Weinstein a Weinstein) a dobré scény. Kdyby celý film byl natočen, nebo aspoň sestříhán jinak (Producers Cut), anebo byl uveřejněn právě Producers Cut a ještě v něm hrála JLC, mohl to být perfektní film! Jsem rád že aspoň Steve Miner s Halloweenem H20 na tohle nezapomněl. Dávám 3 hvězdičky za efekty, hudbu a režii. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já si nemůžu pomoct, ale i přes ty všechny negativní komentáře tady mi šestka přišla rozhodně o něco podařenější než nudná pětka. Pravda pro někoho může bejt nezkousnutelný jak je vyústění celé série kdy se vlastně dozvíme všechna tajemství o Michalovi Myersovy podáno, ale mě to tak špatný nepřišlo. Ano celý to pokračování příběhu z mužem v černým už je trochu dementní a každýmu ta pointa nemusí přijít úplně košer, ale narozdíl od pětky má tenhle film aspoň slušný tempo, nenudíte se něj a taky má pořádnej konec kde se všechno vpravdě rozsekne nebo teda spíš usekne, ale to je celkem fuk já si prostě myslím, že tenhle film není až tak hroznej a to průměrný hodnocení si nakonec i zaslouží.50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Michael je z policajnej stanice spolu s Jamie unesený kultom tŕňa ku ktorému patrí ten záhadný muž z H5. Tu je donútený k znásilneniu Jamie a začiatok H6 sleduje príchod Michaelovho potomka na svet a jeho útek v Jamienom náručí. Michael sa opäť vydáva na svoju krvavú cestu... PRODUCERS CUT je príjemne atmosférický a zďaleka najmysterióznejší zo všetkých dielov s MM, tu však odsunutým do úzadia. Originálna KINOVERZIA má úplne iný záver - akčnejší, každá vražda je podaná oveľa ale oveľa drsnejšie a často krát aj úplne inak a v závere sa doslova strhne vyvražďovacie inferno, ale zároveň je celkove inak zostrihaná na úkor atmosféry a jej vyznenie pôsobí omnoho ale omnoho zmetenejšie. Napríklad vôbec nie je spomenuté že Dr. Loomis bol na plastike vďaka čomu už nemá žiadnu jazvu a to je len jedna z rady dôležitých drobností ktoré totálne degradovali snímok. Nie je preto vôbec prekvapujúce že táto línia tu končí. Predsa len MM členom nejakého kultu je samé o sebe riadne pritiahnuté za vlasy. Donald Pleasance tu viditeľne hrá na konci životných síl no predsa lepšie ako v H5 a nebiť kino verzii, ktorá patrí hlavne Michaelu Myersovi, tá producentská by mu bola zďaleka lepším pomníkom. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Jméno postavy paní Blankenship (Janice Knickrehm) je odkazem na Halloween III, v němž Ellie (Stacey Nelkin) říká svému otci, že má schůzku s Minnie Blankenship. (Stocki)

Reklama

Reklama