Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud nelze najít žádné schopné tvůrce, kteří by svedli vymyslet, napsat a natočit pokračování série Halloween aspoň v přibližné kvalitě prvních dvou dílů, vezmu tedy zavděk pokračováním v této formě, tedy ve formě roztomile lobotomizovaného blábolu. Konstelace hvězd v podobě keltské runy (sic!) "trn", která se občas o Halloweenu objevuje (sic!!), zapříčiňuje zjevování se Michaela Myerse - no není to sladké? K tomu trochu satanismu a je biják jedna báseň. V hlavní mužské roli totální ocas, který je ale tak hrozný, že je vlastně zábavný, v hlavní dětské roli jeden z nejodpornějších dětských herců kterého jsem v životě viděl (ta jeho otřesná tlama fakt stojí za vidění), a pozor - v hlavní ženské roli opravdu naprosto mimořádně luxusní zrzka! Za ní je také ta třetí hvězda. Ideální mozkovýplachový film při jídle či před spaním. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Určite nie odpad, ale slabší priemer je toto šieste pokračovanie Myersovho vyčíňania. Slabá atmosféra a nelogické pasáže túto časť ubíjajú, zaradenie sekty ako nového prvku mohlo byť príjemným spestrením, no zostalo nedotiahnuté. Ešteže prakticky hneď nasledovalo H20, ktoré upadajúcu sériu opäť oživilo. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pětka byla ucházející, se stále nadupaným doktorem Loomisem, ale pokazil jí podivný význam konec se snahou přesměrovat vysvětlení Myerse někam jinam. A právě tohoto úkolu se zhošťuje šestka, s pofidérním společenstvím druidů, jen tak na začátku směšně zlikvidují postavu Jamie hranou jinou herečkou a pak se vrhnou do krvavé lázně s unaveným Loomisem a naprosto pitomým dějem. Smutné, smutné. Donald Pleasance to měl s hrdostí zabalit po svém výborném výkonu v pětce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že deväťdesiatkový Halloween už bude akýmsi Beverly Hills 90210 s vraždiacom maniakom, našťastie film dnes nesplýva ani so Screamom. Atmosférou je trochu inde ako osemdesiatkové časti, ale je dosť brutálny a o to asi išlo v prvom rade. Samotný kult je tu úplne zbytočný a zbytočným je bohužiaľ aj Pleasance. Povráva sa, že dc je kvalitnejší, v kino verzii skrátka cítiť nevyužitý potenciál pri mnohých scénach, ako tu už bolo spomenuté, napríklad vyvraždenie lekárov na operačnej sále skoro vôbec nevidíme. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Jméno postavy paní Blankenship (Janice Knickrehm) je odkazem na Halloween III, v němž Ellie (Stacey Nelkin) říká svému otci, že má schůzku s Minnie Blankenship. (Stocki)
  • V důsledku úmrtí Donalda Pleasence (dr. Loomis), tvůrčích neshod mezi režisérem Joem Chappellem a producenty, a také špatné odezvy při testovacím promítání, bylo třeba film notně sestříhat a přetočit některé scény - navzdory protestům herců a štábu. Mnozí z nich po těchto změnách vyslovili přání, aby aby už žádný film série Halloween nevznikl. (HellFire)

Reklama

Reklama