Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jste připraveni na strhující příběh o pravé lásce a velkolepém dobrodružství plný kralovražedných maniaků, neohrožených hrdinů, ďábelských intrik, statečných duelů se špetkou magického realismu a pořádnou dávkou sexu? Že se vůbec ptáme. Vítejte, tohle je Má lady Jana. (Prime Video)

Recenze (3)

Isobel 

všechny recenze uživatele

Dala bych 3-4 hvězdy. Je to kousavé a funny, nicméně bych raději, kdyby to bylo víc historické a ne fantasy. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená a nadšená. Hlavní dvojice naprosto k sežrání  a chemie mezi nimi naprosto neskutečná, takovou jsem už dlouho neviděla. A ostatní jsou taky naprosto úžasní (až na její matku, to je strašná pizda). Ovšem nejvíc mě dostal Seymour. Ano má divnou úchylku a tak trochu rád mučí lidí a má hroznej vkus na ženský. Ale! Ale má obličej Dominika Cooper, je věrný své jediné lásce a to za všech okolností (i když ta se nemyje a neustále jej ponižuje a zrazuje) a hlavně to umí s dětmi (ta malá je hodně dobrá). ()

Reklama

terezanec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojka velmi bavila, the chemistry is chemistrying, ale tý vaty tam s vedlejšíma postavama a nadbytečnýho vykecávání... Protože to způsobilo, že jsem se chvílema strašlivě nudila a hrozně to zkazilo dojem. A ten narrator byl už během druhýho dílu teda extrémně otravnej. Klidně by tomu slušelo o dva díly míň. Hvězdička navíc za krásný kostýmy, a to zejména Jane. (All's well that ends well. Somebody should write that down. Hehe.) ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama