Reklama

Reklama

Terminator Zero

(seriál)
  • Japonsko Terminator Zero (více)
Trailer 1

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bojovník z postapokalyptické budoucnosti vyrazí do roku 1997, aby ochránil odborníka na umělou inteligenci. Ten má totiž v patách bezcitného a nezničitelného kyborga. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (33)

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Za mě zbytečný příspěvek do legendárního universa strojů zabijáků. Jestli neholdujete japonskému anime (byť patříte k fanouškům terminátoří ságy), s klidem to vynechte. A myslím, že i v rámci anime to bude spíš hluboko v průměru, příliš rozvleklé s nemastnými charaktery. Co výrazně vyčnívá, je hudba a sekvence s ní. Jakmile se začne dít akce, natož mluvit, je to nuda. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

@Jeofrey to shrnul velmi dobře. Jednohubka, která nepotěší, ale ani neurazí. Přes všech 8 dílů jsem z terminátora prostě neměl strach. Když si představím T1 nebo T2 filmy, byl to naprosto efektivní zabiják. Tady to čeká, netrefuje se, je to neschopné... A to asi zabíjí tu show nejvíc. Terminátor má být efektivní zbraň, sami to řekli snad v prvním nebo druhém dílu. A tady to vypadá, jako kdyby měl víc bugů než hra Cyberpunk 2077 hned po vydání. Animace naprosto příšerná, občas vás to osvítí, ale ze 70 % dělali vše pro to, aby ušetřili. Šlo vidět nejvíce asi v úseku, kdy Terminátor honil hlavní postavy v obchoďáku pod zemí... Trailery vypadaly úžasně, bohužel skutečnost velmi zklamala. Postavy dělají naprosto nelogické věci, vystavují se riziku, i přes to vše je není schopen Terminátor nijak poškodit, není z něj cítit žádný chlad, prostě zklamání. JAP vzali americkou verzi a chtěli do toho vnořit filozofii a moc se jim to nepodařilo. Nejvíce jsem si užil předposlední díl. Jinak by to byly 2/5. I don't want to be back 50 % ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Příběh filmu Terminátor, který se vrací k prvnímu dílu a mění základy, postavy i rodinnou zápletku. Je to jiné, ale ne horší. V něčem více obsáhlejší a příběh má hlubší myšlenky. Moc akce tu není a přesto to dokáže zaujmout vývojem i překvapením v příběhu. V japonském dabingu mnohem lepší. Doufám, že bude pokračování. Spokojenost. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špatné to není, rozhodně to předčí cokoliv, co HolýÚd od roku 2008 v téhle franšíze předvádí. Ale taky úplně nenadchne. Ano, akce je správně brutální a nemilosrdná, ale tolik jí není. Filozofování beru, i když neslyšíme nic nového. Ale chybí mi tu prvek naléhavosti, hra o budoucnost mi nepřijde nijak napjatá, starost o hlavní postavy je pak nulová. Osobně jsem se vždy těšil, až se na obrazovce objeví Téčko. Nejlepším dílem je 4., kde se mísí útok na stanici chlupatých (T1 vibes) s koncem T3. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nečekal sem nic extra a nakonec sem příjemně překvapen. Tvůrcům se v T Zero povedlo spojit dohromady solidní fan servis s novými a v rámci celé ságy neokoukanými prvky a to se rozhodně počítá. Občas je sice vidět, že si scénárista ukousl možná až moc velké sousto a filozofování o lidstvu postrádá hloubku, stejně jako některé zvraty nejsou tak překvapivé jak bylo nejspíš zamýšleno, ale na finálním pozitivním dojmu to zas tolik nezmění...70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Poznávací značka vozidla, které veze Malcolma, je 199-73, což se odkazuje na dobu, ve které se seriál odehrává – březen 1997. (UncleMorty)

Související novinky

Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a… (více)

Reklama

Reklama