Reklama

Reklama

Terminator Zero

(seriál)
  • Japonsko Terminator Zero (více)
Trailer 3

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bojovník z postapokalyptické budoucnosti vyrazí do roku 1997, aby ochránil odborníka na umělou inteligenci. Ten má totiž v patách bezcitného a nezničitelného kyborga. (Netflix)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (26)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

No určitě to není žádný průšvih, co by dělal ostudu Terminátor universu, ale ani mě to nedokázalo nějak víc nadchnout. Akce byla fajn, krve tu je taky dost. Je zde ale také spousta filozofování o tom, jestli si lidstvo zaslouží zachránit, prostě nějaké to rozjímání o robotech a lidech, plus pár naučných faktů – zkrátka snaha o nějaký ten myšlenkový přesah, který někdy fungoval a jindy zase vůbec, že až působil jen prázdně a v rámci sci-fi narativů ohraně. Stejně tak postavy, některé jsem si docela dokázal oblíbit, ale jiné, třeba takový Kenta, mě většinu času vysloveně štvaly. Vlastně i ten Macolm, co se rozhodl bojovat proti ohni ohněm, by mě, kdybych byl na místě Kokoro, vůbec nepřesvědčil… Příběh docela ušel, mělo to hlavu a patu, škoda jen, že některé zvraty se dají strašně snadno prohlédnout na první dobrou (asi SPOILER) a tak kdo je Misaki vám přijde na mysl už od jisté scény v obchodě, stejně tak podstatu Eiko prokouknete hned jen díky tomu, že uvidíte v jedné scéně zase po nějaké době její kámošku (KONEC možných SPOILERŮ). Zkrátka tvůrci nechávají hodně okaté stopy, a tak vás mnohé pointy prostě nemají šanci překvapit. Samotný konec ušel, dává šanci příležitostnému pokračování, ovšem zároveň většinu linek i nějak uzavírá - takže vlastně asi ideální zakončení... Animace je solidní, sice občas vypomohl počítač (hlavně že ne Skynet, nebo jiná AI) a taky mě docela vadilo, jak jsou některé kontury postav často divně orámované fialovou nebo světle zelenou barvou, ale jinak nebylo na co si stěžovat, většina scén byla slušně a detailně prokreslená, pohyb, když na něj došlo, taky vypadal dobře. Hudba splnila, co jsem od ní očekával a celkově se hodila. Za mě fajn jednohubka, která sice nijak extra nepotěšila, ale zároveň asi ani ničím neurazila a pokud na ni tvůrci budou chtít nějak v budoucnu navázat, tak se klidně podívám. 6/10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mě to teda moc nenadchlo ... čekal jsem pořádný akční "anime" nářez - kde lítaj kusy těl, nekompromisní, depresivní, jasný, jednoduchý, depkoidní ... ve stylu prvního od Camerona ... místo toho hodně rádoby filozofických blábolů, které slyšíme už snad v každém sci-fi s roboty, ale zároveň pár i vzdělávacích informací, což mě mile překvapilo, ale jinak spíš nuda a překombinované až hrůza ... ve výsledku mi to přišlo jako mix všech špatných i lepších nápadů hraných terminátorů ... od všeho něco dohromady zbytečné nic - opět ! ()

Reklama

Batahst8 

všechny recenze uživatele

6/10. Tak odkud to vzít. No, průšvih to není, ale o vítězství se taky mluvit nedá. Je to zkrátka takový nijaký. Anime animace je špičková, akce ujde, soundtrack je správně terminátorský, postavy jsou maximálně zajímavý, z terminátora nejde absolutně strach a filozofování někdy funguje naprosto famózně a někdy skoro vůbec. Tohle prostě mělo být lepší i skrz tvůrčí tým. ()

Loksian 

všechny recenze uživatele

Žádnou velkou slávu jsem neočekával. Značka Terminátor mi není zase tak blízká a nějak moc mě nezajímá, ale tento seriál mi padl do oka už při oznámení. Prvních pár epizod je trošku zmatených a říkal jsem si, o co tam vlastně teda jde, ale finále a postupné odhalování bylo relativně uspokojivé. Animace je fajn, hudba přesná a atmosféru si to dokáže udržet. Jediné co mi trochu nesedlo, je cestování časem a vlastně celá podstata toho co se děje. Zároveň k tomu absolutně nechápu, proč skoro v každém díle jsou výpadky titulků (díky Netflixu) a tak mnoho důležitých konverzací je bez několika vět. 5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější nestrašidelný Terminátor. Asi nejvíc zamrzí, že do cca šestého dílu se postavy chovají racionálně, v rámci možností "reálně", a neřídí se hloupými scénáristickými berličkami. Jak se ale blíží finále, začne se v televizi odehrávat řada nešťastných situačních rozhodnutí, z hrdinů jsou najednou tupé ovce, jdoucí na porážku, a já ztrácím zájem o osud někoho, kdo nechal mozek v laboratoři SkyNetu. Škoda, potenciál tam byl. [Netflix] ()

Galerie (39)

Související novinky

Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a… (více)

Reklama

Reklama