Reklama

Reklama

South Park: The End of Obesity

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Nový lék na hubnutí vyvolává v South Parku šílenství. Když je k němu Cartmanovi odepřen přístup, děti se vrhnou do akce. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z poslední South Parkovskejch cca 50minutovejch speciálů je za mě tento(aspoň co se týče humoru) jednoznačně nejslabší. V jednom ale tenhle kousek pravdu měl. Když si chceš něco ať už na úřadech nebo u doktorů vyřídit tak lítáš od jednejch dveří ke druhým jako debil. Je to evidentně stejný jak v USA tak v ČR. 3hvězdy ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velkým plusem pro Parkera se Stonem je, že netvoří další série jen aby něco bylo a místo toho se vydali cestou speciálů, které vždy naráží na nějaké aktuální téma. Tenhle speciál bohužel patří mezi ty slabší. Pořád to sice dokáže být trefné a vtipné, ale tohle téma jde úplně mimo mě a kdyby to byla jen klasická epizoda, nic by se nestalo...60% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Posledné epizódy sú kvalitou ako na hojdačke a tentokrát to autorom vyšlo, nakoľko sa tak trochu zabudlo na korektnosť, pobavil Randyho príchod do školy po dcéru aj maminy pipiny ktoré sa obliekajú ako šesťnástročné čajky pred diskotékou. Je to jedným z trendov v dnešnej dobe že teda nesmejme sa niekomu zaváhu, na druhej strane vidieť niektorá prevažne ešte mladé slečny s vystrčenými pneumatikami tak zato by sa nemusel hanbiť ani maskot Michelin a predsa len aspoň trocha sebareflexie nikdy nezaškodí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nepříliš atraktivní téma o prostorově výraznějších lidech a zřejmě nějaké kauzičce s pochybnými hubnoucími přípravky, která proletěla amerikou. Znovu díl zachraňovala skvělá postava Randyho. Jinak mě to bohužel nijak zvlášť nenadchlo. Nechybělo stokrát omleté pobíhání po úřadech. Naopak chybělo, aby se Randymu zrodil v hlavě další podnikatelský plán a začal drogy i vařit. [66 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si Cartman a spol vzali na paškál tlusťochy, co se chtějí cpát a nic nedělat, ale mít sexy těla. Nejvíc perlil Randy a jeho crop top a samozřejmě Cartman, který urážel, koho viděl. Na 50 minut se už ale konec trošku vlekl. Alespoň jsem si doplnila vzdělání o novinkách na trhu. Krásné 3*, protože díl - Not suitable for children byl o kapku šťavnatější. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama