Reklama

Reklama

Jak se vykrádá banka

  • USA How to Rob a Bank
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Byl to charismatický rebel jako vystřižený z akčňáku a v devadesátkách stál za nevídanou sérií bankovních loupeží v Seattlu a okolí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmmm, teprv druhej koment, to se nestává příliš často, ještě když už je tohle na Netflixu. Perfektně záživnej dokument o vyjímečném muži. Který to ovšem krapet přepísknul se "sebepoznáváním". Jako, asi to byl pořádnej bohém, zval si do stromovýho domu ledasjaký hipíky, tam se ,musely dít věci :o). No, ale jakmile se zapletl do výroby perníku, už to bylo jasný, že to pojede směrem průser. Hodně působivý, až mi ho bylo vlastně docela líto... ()

smatana.sk 

všechny recenze uživatele

V podstate je to veľká pocta filmovému priemyslu a podžánru "heist movie" zvlášť, že najúspešnejší americký bankový lupič naštudoval svoje remeslo z filmov, pričom si len doplnil reálie od jednej insiderky v banke. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Jsem se bál, jestli náhodou nebudu sledovat dokument o Tarzanovi a jeho hipísáckejch soukmenovcích. Naštěstí se z toho stal alespoň jakž takž koukatelný krimi dokument o bankovních lupičích, vystřižený jako z akčního filmu. Ta inspirace s Point Break je určitě na místě. No nejvíce jsem čekal na samotný konec, protože mě zajímalo, jak týpka dopadnou. Animace na škodu nebyly, ale klidně bych se bez nich obešel a nastrkal tam více reálných záběrů z kamer bank či při finálním zásahu, toho je tady žalostně málo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý som si pozrel len z jedného jediného dôvodu - bol dabovaný. Inak mi dosť u prdele, ako sa vykráda banka, najmä v čase, keď tam na pobočke nemajú niekedy ani 3000 euro a po prijatí digitálnej meny tam budú akurát bioroboti (na niektorých pracovníčkach vidieť, že sú v zácviku už teraz), ktorých neskôr nahradia roboti. O Scottovi Scurlockovi som nikdy nepočul, ale vidím, že jeho hollywoodske prevleky mu pekne pomohli vo vykrádačkách desiatok bánk. Lenže keď nemáte dosť, má to vždy len jeden koniec. ()

Reklama

Reklama