Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členka speciálních jednotek se vrátí do rodného města, aby zjistila, proč zemřel její milovaný táta. Při pátrání pak odhalí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Až tak strašné jak tu vidím dle hodnocení na CSFD to nebylo, ke konci už to bylo táhlé a nebavilo mě to skoro vůbec, i když se tu furt něco dělo. Akce bylo jednoduše točená, ale docela přehledně. I když v bitkách a různých kouscích, co Jessica Alba předváděla, jsem nevycítil žádný náboj … Nepůsobilo to ale až tak přehnaně co se týče nepřemožitelnosti té hlavní postavy, co hrála Alba. Jen děj byl téměř nulový a téma pomsty jsem zde moc nevycítil. Hned se na to dá zapomenout, ale akčních sekvencí zde bylo dost, takže jistá snaha tu byla, proto dávám tentokrát protekčně slabé 3*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Že si dala Jessica Alba hereckou pauzu jsem nezaregistroval. Posledních 10 let stejně nenatočila nic, co by stálo za povšimnutí. A tahle série bude pokračovat. Jestli se po 5 letech vrátila, aby natočila zrovna tuhle nudnou srágoru, tak to ať se raději vůbec nevrací. Tvrdá odplata je esencí hodně podprůměrnýho akčního filmu bez nějaké lepší akce nebo čehokoliv zábavného. Občas se mi stane, že si film nepamatuju pár měsíců po tom, co jsem ho viděl. Tohle na 100 % bude další. Z Alby nebude uvěřitelná a dobrá akční hrdinka, z Mouly Suryi nebude dobrá režisérka. ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Keby v tom nehrala „už takmer polomilfka“ Jessica, tak by to malo ešte o jednu star menej. Alebo inak povedané, vezmime rusofila Seagala, ktorý bojuje za SPRAVODLIVOSŤ kdesi vo vidlákove, Ramba využivajúceho TUNELY pre svoju vec, JCVD chrániaceho RODINU a Poirota, ktorý skladá sprisahanie čriepok po ČRIEPKU. Hoďte to všetko do mixéra, vylejte do pohára a ozdobte dáždničkom. Keď to má všetko zvládnuť krehká žena, tak to moc presvedčivé nie je a druhý krát to už vidieť nechcete. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z těch výrazně průserovějších, post-wickovských pokusů o úderný akčňák made in Netflix. Jessica se snaží a je vidět, že nějaký trénink měla, ale akční hrdinku ji neuvěříte a přestože akční scény netrpí na zběsilý střih, nezkušenost tvůrců a minimum příprav vede k tomu, že jakýkoliv fyzický fight, působí směšně. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Trigger Warning je sice určitě stravitelné a neurážející akční béčko, ovšem co se týče hodnocení, tak prostě víc než dvě * dát nemohu, jelikož na alespoň ty průměrné tři to jednoduše nemá co vytáhnout. Zápletka je tedy docela svižná, co jí ovšem nekompromisně limituje, tak to je její totálně tuctový a nenápaditý obsah, kde se karty odkrývají zbytečně velmi brzy, díky čemuž je to pak celé předvídatelné až běda, ale prostě takovéto story tu bylo už tolikrát, že oslovit, či snad překvapit  může již skutečně jen málokoho, nehledě na to, že i závěr pak navíc působí fakt naivně a otřepaně, až to je spíš k smíchu. Jinak ta tuctovost a především nezajímavost platí i pro veškeré postavy a jejich herecké představitele, a pokud bych se měl vyjádřit přímo k Jessice Alba, tak jsem z její strany čekal upřímně větší průser, neboť ta akční poloha jí nakonec i docela sedla, respektive minimálně v ní nepůsobila až nějak příliš neohrabaně, či snad dokonce trapně. No a poslední důležitou složkou tohoto snímku je akce, která má tedy rozhodně béčkové parametry, což znamená, že se do ní očividně finančně moc neinvestovalo, nicméně asi ale jako u všeho ostatního, tak se i ona dá považovat za přijatelnou, sem tam nabídne nějaký výbuch, pár přestřelek, nějaký ten souboj, nic z toho každopádně na zadek neposadí, zároveň ale ani nic z toho nepůsobí nějakým vyloženě směšným dojmem, což je jistě pozitivní a rozhodně ne u podobných typů produkcí jistý. Záležitosti jako napětí, atmosféra, nějaký osobitý tvůrčí styl, či emoce se tu pak bohužel nevyskytují vůbec, i tak ale jak jsem hned v úvodu zmiňoval, přežít se to dá v pohodě a šrámy na duši to též nezanechá zas až tak hluboké. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • 1. októbra 2021 bol člen štábu James Saul hospitalizovaný po tom, čo praskol kábel a zlomil mu nohu. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Novom Mexiku na jeseň 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama