Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členka speciálních jednotek se vrátí do rodného města, aby zjistila, proč zemřel její milovaný táta. Při pátrání pak odhalí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sympaťáčku Jessicu som už dlhšie nikde nevidel, pričom nemyslím len film, ale aj internet, médiá a pod. a myslím, že ani jej samej pozornosť nechýba. Za mňa normálny, priemerný akčný film s celkom slušnou atmosférou, vhodný akurát tak na Netflix ako výplň. Pripomenulo mi to trochu Ramba 5, ktorý sa ale prezentoval nabubrelejším štýlom a tak mi je aj Tvrdá odplata sympatickejšia. Asi bez problémov prežijem, že síce chudá, ale na rozdiel od prítomných chlapov predsa len viac trénovaná Jessica si s nimi vie poradiť. Bez námahy a zranení to ale rozhodne nie je. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Až komický charakter postavy Jessicy - agituje tu ako nabrúsená členka Special Forces, zároveň aj ako vševedúci Detektív Oriešok ("to auto je kradené...") a v neposlednom rade ako bad-ass kick-ass mama-san. Chýbala tu už len nejaká záchrana dieťaťa, poprípade mazlíčka a smrteľná choroba hlavnej postavy. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak jednu hvězdu dám za to, že akce nebyla úplně špatná. Jinak děj je prostě klasika devadesátky, jen místo třeba Seagala tam máme Albu, které věřím drsňačku asi jako předpovědi počasí. Od začátku víte co se stane a jak to dopadne a pak budete totálně zklamaní závěrem, který začíná jako poslední Rambo a během pár vteřin se změní v ubrečenou romanci. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, jako mnoho lidí, že by Jessica Alba neuměla hrát. Jen je průměrná. Kocka to porad je, to se nedá popřít, potíž je, že se upsala filmu, který he extrémně nudný, plný klišé a nelogičnosti. V Kinoboxu psali, že je to v podstatě Seagalovka. Námětem možná, ale zpracováním nikoliv. Seagalovky jsou zábavné svojí hloupostí, trvají 80 minut a z raného období jsou cool. Jessice však tahle role nesedla a nevěřil jsem, že by někoho takhle zbušila. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Plně rozumím těm 36%, kvůli tomuhle se Jessica Alba opravdu z herecké pauzy vracet nemusela. Já jsem na čistém průměru, ale skutečně se jedná o ničím nenápaditý film i na poměry Netflixu, který ničím nepřekvapí a všechny motivy filmu už jste viděli mockrát jinde a lépe. Chvilku jsem váhal, zda-li to za můj čas stojí, vy nemusíte. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • 1. októbra 2021 bol člen štábu James Saul hospitalizovaný po tom, čo praskol kábel a zlomil mu nohu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama