Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členka speciálních jednotek se vrátí do rodného města, aby zjistila, proč zemřel její milovaný táta. Při pátrání pak odhalí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Comeback Jessici Alba po piatich rokoch na filmové „plátna“, presnejšie na platform streaming. Bohužiaľ, výsledok je zlý a to z každej strany. D-čkový scenár bez výraznejších momentov, 2D postavy a dialógy, film s mnohými drobnými chybami, podpriemerné akčné scény (jedine scény, kde Jessica používa nôž, majú nejakú kvalitu) a nevýrazné herecké výkony. Po skončení filmu zostane len prázdnota. Netflix s týmito filmami nemá šťastie, z tohto pohľadu Heart of Stone ešte bol „fakt fajn“. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Že si dala Jessica Alba hereckou pauzu jsem nezaregistroval. Posledních 10 let stejně nenatočila nic, co by stálo za povšimnutí. A tahle série bude pokračovat. Jestli se po 5 letech vrátila, aby natočila zrovna tuhle nudnou srágoru, tak to ať se raději vůbec nevrací. Tvrdá odplata je esencí hodně podprůměrnýho akčního filmu bez nějaké lepší akce nebo čehokoliv zábavného. Občas se mi stane, že si film nepamatuju pár měsíců po tom, co jsem ho viděl. Tohle na 100 % bude další. Z Alby nebude uvěřitelná a dobrá akční hrdinka, z Mouly Suryi nebude dobrá režisérka. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je takzvaně jeden z mnoha podobnejch. V tomhle pohledu nás nic nepřekvapí. Ovšem horší je to s provedením režisérky. Vybrala herečku, která absolutně nesplňuje potřeby akční hrdinky. Jessica je hezká i ve svých letech. Ale akční herečka to rozhodně není. Záporáci jsou taky tragický. Akce strnulá, spíš napodobovaná, než tvrdá a nekompromisní. An i tohle žádného akčního nadšence nenadchne. 40%. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Jessice buď přestalo šlapat podnikání a je na pokraji bankrotu nebo jí prostě hráblo a musela se svézt na moderní vlně "strong female lead", protože jinak si její návrat z hereckého důchodu kvůli tomuhle opravdu nedokážu vysvětlit... Předvolební agitka o zlých bílých mužích zastávajících vysoké posty s frackovitými synáčky, které vyřídí latino woman... To, co mě čeká za ztrátu času mi mělo dojít už při nástupu hudby v úvodu - to byla kapitola sama o sobě... ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Stupidní Béčko na deštivé dopoledne.... 50ti kilová Jessica Alba mlátí 100 kilové borce hlava nehlava a má úchylku pro nože... Alba vypadá naštěstí normálně a zatím nemá žádnou plastiku.... Příběh je hloupý a X krát viděný.... Mohli jí obsadit do nějakého hororu a né do takového hloupého filmu o pomstě.... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Novom Mexiku na jeseň 2021. (Arsenal83)
  • 1. októbra 2021 bol člen štábu James Saul hospitalizovaný po tom, čo praskol kábel a zlomil mu nohu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama