Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členka speciálních jednotek se vrátí do rodného města, aby zjistila, proč zemřel její milovaný táta. Při pátrání pak odhalí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Jessice buď přestalo šlapat podnikání a je na pokraji bankrotu nebo jí prostě hráblo a musela se svézt na moderní vlně "strong female lead", protože jinak si její návrat z hereckého důchodu kvůli tomuhle opravdu nedokážu vysvětlit... Předvolební agitka o zlých bílých mužích zastávajících vysoké posty s frackovitými synáčky, které vyřídí latino woman... To, co mě čeká za ztrátu času mi mělo dojít už při nástupu hudby v úvodu - to byla kapitola sama o sobě... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zase až tak úplně tragicky jako ostatní tady bych to neviděl. Je to prostě další čistě průměrnej a spotřební akčňák z Netflixu jakých jsou tuny. Neurazí nenadchne a za tejden už nebudete vědět o čem byl. Každopádně Jessica mi byla sympatická už v Mačetě a tady je ten její přerod do role akční hrdinky i celkem uvěřitelnej a není tu nic co by nějak extra uráželo mojí inteligenci. Jasně je to totálně předvídatelný a v každý scéně snadno odhadnete co bude v tý další a nespletete se, ale to už tak nějak patří k věci. Akce taky není nijak výjimečná, ale dnes mám celkem smířlivou náladu a tak i proto těch 50% ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

....stará šablóna : na začiatku nejaká vojenská akcia...aby sme vedeli aký drsný  je hlavný hrdina - v danom prípade hrdinka ,ktorá sa dozvie, že sa doma niečo stalo...otec....a ide domov a na nejakom americkom malomeste sa odohrá boj dobra so zlom..... v rámci domácej nudy si to 1x pozrieť sa dá - ale ozaj bieda.... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je takzvaně jeden z mnoha podobnejch. V tomhle pohledu nás nic nepřekvapí. Ovšem horší je to s provedením režisérky. Vybrala herečku, která absolutně nesplňuje potřeby akční hrdinky. Jessica je hezká i ve svých letech. Ale akční herečka to rozhodně není. Záporáci jsou taky tragický. Akce strnulá, spíš napodobovaná, než tvrdá a nekompromisní. An i tohle žádného akčního nadšence nenadchne. 40%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Prostá přehlídka všech možných trapných žánrových klišé vyhnaných úplně do extrému, navíc s mimořádně nesympatickými postavami. Nenachází se zde byť jediná zajímavá postava, všichni se chovají jak smyslů zbavení, Jessice jsem roli drsňačky nevěřil, ostatní herci jsou snadno zaměnitelní. Pocitově snímek trval celou věčnost, příběh je tuctový až běda, akční scény buď nejsou vidět, anebo jsou vyloženě k smíchu. Kromě docela příjemného venkovského prostředí zde nemám co hodnotit. Děs a hrůza. 1/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Novom Mexiku na jeseň 2021. (Arsenal83)
  • 1. októbra 2021 bol člen štábu James Saul hospitalizovaný po tom, čo praskol kábel a zlomil mu nohu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama