Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dneska už i na těch osmdesát minut docela nuda o několika nápadech, které jsem teda jinde neviděla, to se musí nechat. Druhá hvězdička je hlavně za kytarovou verzi cirkusáckého cajdáku a za psa. Na toho nafukovacího smrada, kterej při běhu vzduchem táhne na vodítku o dost většího klauna kupředu, asi do smrti nezapomenu. Tuhle scénku jsem si nevěřícně několikrát přetočila :D ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tenhle snímek unikal,než sem se k němu dopídil.A musím říct,že tak nějak splnil mé očekávání.Jedná se především o velkou porci legrace v hororovém duchu.Masky klaunů nemají chybu,originalita jejich zabíjení taky ne.Škoda,že se ty malilinké prázdné chvílie nevyplnili,jinak by to nemělo chybu! ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nevěděl jestli odpad nebo plný počet, protože tohle se hned tak nevidí. Nakonec volím kompromis k přihlédnutí, že film perfektně odsýpá, žádné kecy a od páte minuty máte na plátně klauny, kteří z něho téměř neslezou. Není to tak infernální jako třeba Turecké Hvězdné Války, ale logiku tady rozhodně nehledejte. Stylizace a celkové ztvárnění je naprosto luxusně ujeté navíc prošpikované pěkně černým humorem (a kupou mrtvol ikdyž ne nějak gore ztvárněných). Na závěr boss a deux ex machine, kde si logika vzala definitivně volno .... budete v sedmém nebi (nebo mít mdloby). Jenom ta ženská mohla ukázat víc ! :) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)

Reklama

Reklama