Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dneska už i na těch osmdesát minut docela nuda o několika nápadech, které jsem teda jinde neviděla, to se musí nechat. Druhá hvězdička je hlavně za kytarovou verzi cirkusáckého cajdáku a za psa. Na toho nafukovacího smrada, kterej při běhu vzduchem táhne na vodítku o dost většího klauna kupředu, asi do smrti nezapomenu. Tuhle scénku jsem si nevěřícně několikrát přetočila :D ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Shlédnuto v nejlepší manéži v Praze na Žižkově a velký díky patří jak o život simultánně překládající/zpívající Samantě Bifidus. V manéži poletovala spousta barevných balónků a klauni během projekce rozdávali „popcorn“ a „lízátka“. Krátce po dochroupání pufovaný kukuřice sem zjistil, co to je doopravdy zač, ale nějakým zázrakem jsem stále tady. Ale k filmu: Úlet a čirá esence tý nejlepší nonsencové zábavy, jakou oplývaj komiksy/film/seriál s Maskou. Nápad s invazí poťouchlejch vraždících klaunů a vesmírnou lodí v podobě cirkusovýho stanu je jen mnohem absurdnější, fantasmagoričtější a nikdo z aktérů takovýmu nesmyslu překvapivě nevěří. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příklad filmu, který vezmete s nadhledem, a nebo pošlete do odpadu... Bavil jsem se snad stejně dobře jako před lety. Klauni zabijáci, Kingovo To a Spielbergův / Hooperův Poltergeist mě navždy přesvědčili, že od klaunů nelze čekat nic dobrého... Vesmírná loď v podobě cirkusového stanu, klauni s dravčími zuby, cukrová vata, popcorn a dva policajti, z nichž jeden je přesně ten typ, kvůli kterému vznikají policajtské vtipy... Zpočátku se zdá, že jedinou smrtí nebohých obyvatel městečka bude zamotání do cukrového kokonu. Jenže, jenže pak najednou ručka s boxerskou rukavicí urazí hlavu, která opustí své tělo, a začne jít do tuhého. Není to řachanda, ale zábava ano. Policejního blba si klaun povodí jako loutku a netuší, že sám se rána nedožije... Z popcornu se vylíhnou hladová děťátka a něco velkého přijde nakonec. Kosmická loď jakoby vypadla z Karlíka a továrny na čokoládu a jeden si pomyslí, jak bylo třeba veškerou výpravu poctivě udělat, když to počítače ještě neuměly (asi). Jistě, člověk by na osmdesátá léta čekal více nahoty a rozkošných rudých gejzírů, ale i tak to jde. A jako hudební doprovod šlapací Killer Klowns od The Dickies. ()

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení tohoto filmu jsem si vzpomenul na Braindead a musím konstatovat. Že i přesto jaké má Braindead hodnocení a jak si ho lidi váž a přijde jim vtipné tak mě přijdou vtipní klauni zabijáci. Zombiem jsem dal ODPAD! a klaunům dávám 4*, protože jsou vtipný a zábavnější a film mě bavil. VTIPNÉ SCÉNKY : Pár utíká před klaunem a ten po nich střílí popcornem, poté si udělá z bálonku psa a ten štěká :D ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hravý brak, který evidentně ví, kam patří a sympaticky nenabízí nic jiného. Dočkáme se tedy papundeklových kulis, vrzavě nepříjemné hudby, až na úvodní song od Dickies, neherců a neděje. Některé nápady mne skutečně pobavily, ať už nafukovací pejsek či živoucí popcorn, ale po většinu času mne tahle zapomenutelná blbůstka nechávala docela chladným. Možná i proto, že klauni byli, přes jistou rozmanitost kostýmů, jen uniformní šklebící se mátohy bez náznaku osobnosti jako např. v mému srdci bližší brakové libůstce Puppet Master s jejími různorodými loutkami. A v neposlední řadě jsem po uražené hlavě očekával další krvavé osvěžení, bohužel nepřišlo. Nijak nadšená, ale smířlivá dvojka. Filmová Výzva 2015 od kajda.l ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama