Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Shlédnuto v nejlepší manéži v Praze na Žižkově a velký díky patří jak o život simultánně překládající/zpívající Samantě Bifidus. V manéži poletovala spousta barevných balónků a klauni během projekce rozdávali „popcorn“ a „lízátka“. Krátce po dochroupání pufovaný kukuřice sem zjistil, co to je doopravdy zač, ale nějakým zázrakem jsem stále tady. Ale k filmu: Úlet a čirá esence tý nejlepší nonsencové zábavy, jakou oplývaj komiksy/film/seriál s Maskou. Nápad s invazí poťouchlejch vraždících klaunů a vesmírnou lodí v podobě cirkusovýho stanu je jen mnohem absurdnější, fantasmagoričtější a nikdo z aktérů takovýmu nesmyslu překvapivě nevěří. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

choze 

všechny recenze uživatele

IN SPACE NO ONE CAN EAT ICE CREAM. Tenhle příspěvek k subžánru klaunofobního hororu (DůM DUCHů, CLOWNHOUSE, TO) je za dva miliony pořízená béčková šaškárna bona fide ve stylu Tromy s výborným a poctivě vytěženým nápadem klaunské mimozemské invaze. Raketa ve tvaru cirkusu, zbraně, co vypadají jako pestrobarevné stříkací pistole, vražedný popcorn, cukrová vata, frkačka... nechybí ani vtípek se zástupem klaunů vystupujících z malého auta. A jak takového vražedného klauna zlikvidujete? Propíchnete mu jeho červený nos! Dobré masky, rekvizity a dekorace, řada vydařených scének (klaun vs. motorkáři, drsnej polda zatýká klauna) a originálních vražd (autobusová zastávka), škoda místy až přílišné infantility. První a poslední scénář a režie Stephena Chiody. "CO CHCETE DĚLAT S TĚMI DORTY, HOŠI?" ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)

Reklama

Reklama