Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózně nonsensový 80's úlet, který demaskuje obludnost, zvrácenost a zvrhlost klaunů, velmi trefně pojmenoval jeden recenzent: "toto je nejlepší sci-fi béčko z 50. let, které nevzniklo v 50. letech". Jediný autorský projekt bratří Chiodoových, kteří jinak pracují na hollywoodských produkcích coby loutkovodiči a specialisté na animatronické efekty (např. "Critters" či "Team America"), představuje ryzí camp. Snímek se doslova požitkářsky rochní v přepáleném nevkusu osmdesátkového mainstreamu a současně ho posouvá do zcela absurdní roviny prostřednictvím titulních zabijáckých klaunů z vnějšího vesmíru a především fantasmagorických nápadů na téma klauních zbraní a způsobů zabíjení. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tenhle snímek unikal,než sem se k němu dopídil.A musím říct,že tak nějak splnil mé očekávání.Jedná se především o velkou porci legrace v hororovém duchu.Masky klaunů nemají chybu,originalita jejich zabíjení taky ne.Škoda,že se ty malilinké prázdné chvílie nevyplnili,jinak by to nemělo chybu! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama