Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné hororově komediální béčko plné pro diváka lehce atypických zabijáků a s tím spojených metod zabíjení. Příběh i hlavní lidské postavy se nesou ve stejném duchu, takže rozhodně o vážně míněný snímek zde opravdu nejde. Atraktivní Suzanne Snyder (hororovému béčkaři známá například z komediálního hororu NIGHT OF THE CREEPS ze stejné dekády) se válí na místním kopci, sloužícím jako šoust plac v otevřeném autě se svým sympaťákem, když se za vedlejší kopec zřítí hvězda. Po bližším prozkoumání se dvojice hrdliček dostane do střetu se zabijáckými klauny z jiné galaxie, kteří neváhají a dvojici se pokouší sejmout praženou agresivní kukuřicí či je zabalit do kokonu z cukrové vaty, což se ostatně chystají udělat s celým městečkem, které je v dohledu. Ve městě ovšem bdí další sympaťák – šéf místní policie, kterého dvojice vyhledá a který se ovšem se šmačnou Suzanne válel na šoust place dříve než sympaťák aktuální, takže se divák dočká i nějakých těch emocí. Bojovníky proti klauní invazi doplňují ještě další potrhlé postavy, nadržení bratři, kteří tak prahnou po zasunutí, že začali prodávat zmrzlinu v dobré víře, že dívky po ní touží a prudérní starý policajt, který nemá rád místní punkáče. Přežijí ovšem jen ti nejsilnější, kteří jsou nuceni okolnostmi navštívit kosmickou loď v podobě cirkusového stanu. Po technické stránce není snímku co vytknout, nevážná taškařice plná parádních masek, doslova extrémních kulis a nápaditých mordů na necelých devadesáti minutách stopáže v doprovodu zběsilé elektronické hudby zajisté uspokojí každého béčkožravce. Hercům komediální nádech dílka v jejich výkonech dost pomáhá a Suzanne se ne a ne pořádně svléknout. Za mě čtyři poctivé hvězdy. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moja predstava dokonalého filmu. Tak zvrhlé, tak úchylné, tak bizarné, tak zábavné. Najlepšie je, že klauni z plátna vôbec nezlezú. Celý film má krásne bizarní vizuál, klauni sú riadne pekelný a film je pretkaný čiernym humorom. Postavy sa chovajú ako banda dementov a logika im nič nehovorí (klaunský stan v lese je podľa nich niečo normálne), čo len dodáva filmu na brakovej kráse. Zbožňujem klaunov v hororoch a spĺňajú presne moje najtajnejšie a najbizarnejšie túžby v hororoch. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní a zábavný film ve kterém emzáci vypadají jako klauni a jejich spaceloď jako cirkusový stan. Ptáte se proč? No protože prostě proto...A o tom to celé je. Pakárna která funguje jen proto, že prostě může. Ale netáhne to jen a jenom ten prvotní absurdní nápad. Je v tom kus práce, sympatičtí herci, kteří se drží přesně v té vrtkavé poloze komedie s pokrfejsem, relativně vtipně a hravě napsaný scénář atd.. =Fajnovka, libovka, brakovka.... někde mezi 3 a 4 ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Stephen Chiodo natočil jen jediný film a hned takovouhle "bombu." Zabijáčtí klauni z vnějšího vesmíru je brutální komedie z hrubě béčkového ranku, který určitě nesedne kdejakému tuctovému filmovému fandovi, ale ortodoxnímu příznivci brakových filmů tohle udělá zaručeně dobře. No...už podle názvu se člověk nemůže splést...a odted si budu dávat na klauny hódně velkýho bacha...vřele doporučuju! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)

Reklama

Reklama