Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Těžce zetková záležitost, která má výhodu v tom, že byla natočena v 80 letech jelikož tehdy se kolikrát nad horory a nad scénáři moc nepřemýšlelo. Natočit to někdo v dnešní době tak to má tak 20 procent a všeci by na to nadávali. Ta 1 hvězda je za toho psa a toho tlustého klauna co vypadal, že každou chvíli porodí. Jinak humor bída všech 5 Kameňáků jsou proti tomuhle studnice vtipu a po herecké stránce katastrofa. Nicméně herci pokud ještě žijou by se mohly uplatnit v Asylumu. Nejsmutnější je zjištění, že jedno z Psychorových 2 alter eg tomu dalo 4 hvězdy. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nevěděl jestli odpad nebo plný počet, protože tohle se hned tak nevidí. Nakonec volím kompromis k přihlédnutí, že film perfektně odsýpá, žádné kecy a od páte minuty máte na plátně klauny, kteří z něho téměř neslezou. Není to tak infernální jako třeba Turecké Hvězdné Války, ale logiku tady rozhodně nehledejte. Stylizace a celkové ztvárnění je naprosto luxusně ujeté navíc prošpikované pěkně černým humorem (a kupou mrtvol ikdyž ne nějak gore ztvárněných). Na závěr boss a deux ex machine, kde si logika vzala definitivně volno .... budete v sedmém nebi (nebo mít mdloby). Jenom ta ženská mohla ukázat víc ! :) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Shlédnuto v nejlepší manéži v Praze na Žižkově a velký díky patří jak o život simultánně překládající/zpívající Samantě Bifidus. V manéži poletovala spousta barevných balónků a klauni během projekce rozdávali „popcorn“ a „lízátka“. Krátce po dochroupání pufovaný kukuřice sem zjistil, co to je doopravdy zač, ale nějakým zázrakem jsem stále tady. Ale k filmu: Úlet a čirá esence tý nejlepší nonsencové zábavy, jakou oplývaj komiksy/film/seriál s Maskou. Nápad s invazí poťouchlejch vraždících klaunů a vesmírnou lodí v podobě cirkusovýho stanu je jen mnohem absurdnější, fantasmagoričtější a nikdo z aktérů takovýmu nesmyslu překvapivě nevěří. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)

Reklama

Reklama