Reklama

Reklama

Já jsem: Céline Dion

Obsahy(1)

Já jsem: Céline Dion nabízí syrový a upřímný pohled do zákulisí boje ikonické superhvězdy s nemocí, jež jí změnila život. Tento inspirativní dokument slouží jako milostný dopis jejím fanouškům, přičemž vyzdvihuje hudbu, která jí byla životním průvodcem, a zároveň ukazuje odolnost lidského ducha. (Prime Video)

Zajímavosti (3)

  • Irene Taylor Brodsky, režisérka dokumentu, přiznala, že při natáčení záchvatu Celine Dion měla opravdu velmi těžké rozhodování, jestli v natáčení pokračovat nebo jej přerušit. Nevěděla, zda zpěvačka není ve smrtelném nebezpečí a samotný průběh záchvatu byl extrémně emocionální pro všechny zúčastněné. Nakonec se rozhodla pokračovat, a to díky předchozí úmluvě se zpěvačkou, která jí nejen řekla, ať natáčí, co chce, ale vysloveně ji poprosila, aby natočený materiál ze záchvatu ve filmu použila. (imaginer21)
  • Režisérka Brodsky o najintenzívnejšej scéne dokumentu: „Jej telo v tej chvíle prežívalo niečo nepredstaviteľné. Nebola som si istá, či sa také niečo dá prežiť. Je veľmi ťažké dokonca iba sedieť vedľa nej a nahlas rozprávať. Bolo to veľmi intenzívne.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama