Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starší paní se zakouká do drzého nápadníka, který má postranní úmysly. Její příbuzní proto vymyslí tajný plán, jak ji zachránit a zároveň nepřijít o dědictví. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skupinka ľudí sa snaží zabrániť k tomu, aby zlatokop sa stal súčasťou ich rodiny. Veľmi slabá italská komédia, (samozrejme) v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes to pro mě byla už druhá komedie, která na mě jako komedie příliš nepůsobila. Zatímco jsem se ale v předchozím případě hodně dobře bavil, Italové mě příliš nepotěšili. Ani nevím, jestli stál za mou nespokojeností nepříliš vydařený scénář, nebo za ni mohlo ne zrovna vyvedené obsazení, nejspíš šlo ale o kombinaci obou možností. Pokud se u komedie nemám čemu zasmát, je to pro mě podstatný problém, ledaže by tvůrci zachránili situaci jiným způsobem. Tady ale k žádné záchraně nedošlo, děj se pozvolna pinožil z výchozího bodu A k finálnímu B, aniž by cestou došlo k nějakým zajímavým nebo dokonce zábavným zaškobrtnutím. Šlo v podstatě o takovou sterilní záležitost, která mě neměla čím oslovit a na níž jsem nejvíce ocenil moment, kdy vyjely závěrečné titulky. / Poučení: Omezování spalovacích motorů přináší krom jiných úskalí i taková, o kterých bychom zpočátku ani neuvažovali. 2*- ()

Reklama

Ijanek 

všechny recenze uživatele

Tento počin tak nějak ani za zhlédnutí moc nestojí. Je tu minimum srandy a skečů, hodně pod průměrný filmek ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie S rodinou za každou cenu, kde námet o tom ako sa rodinka rozhodne zabiť nastávajúceho ich starkej, aby ich nepripravil o dedičstvo, sľuboval čiernohumornú jazdu, no humor tu dostal dovolenku, na jediný vtipný moment si nespomeniem. 30% ()

Reklama

Reklama