Reklama

Reklama

Hra na city

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pia vytáhne nového přítele Jana ke kamarádům na tradiční herní večírek. Nečekaně ale dorazí i její bývalý partner a bude z toho pořádné drama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Němci mají zvláštní styl humoru (jestli se to dá považovat vůbec za humor). Chlápek co má obchod s koly venčí psa ten pes mu obskočí nějakou fenu a ta fena je ženské co se do ní zamiluje. Pak spolu začnou chodit a ona mu řekne , že chodí s kamarády hrát hru na city a ať jde taky on první nechce a pak jde.  Tam vypustí omylem ven kakadua majitelů tak si povolá kamaráda , aby ho odchytil a dojde tam i její bývalý a chce ji nabalit zpátky v čemž ho ostatní podporují. Narveme tam i lesbičky  asi i homosexuála co po něm jede. Je to nudné není to vtipné a táhne se to. Na konci se pohádají nejprve ona s tím bývalým pak ten současný s ní a  skoro všichni navzájem ten bývalý se rozhodne jít do zoo zkrotit tygra jelikož v jedné hře říkal, že to dokáže a oni se mu smáli.  5 procent za tu ženskou nebýt jí jdu níže. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním slabém zážitku z vlasti Henryka Adama Aleksandera Piusa Szynkiewicza jsem si řekl, že už nemám co ztratit, a ač plně při smyslech, sáhl jsem po německé komedii, což běžně dělávám pouze v případě, kdy si chci masochisticky prohloubit depresi. Německé porno a německá komedie splňují jedno společné kritérium- míjejí se účinkem. První nevzruší, druhé nerozesměje. Jimmy Carr kdysi řekl, že je vystupování v Německu je pro komika něčím jako misionářskou prací, a každá německá komedie jeho tvrzení podporuje. I tentokrát jsem si "užil" spoustu germánských humorů, aniž by mi cukly koutky úst (no dobře, tak aniž by mi cukl koutek úst), a celá ta taškařice mi silně připomněla dobu, kdy se Gaylord Jebal seznamoval s rodiči své vyvolené. Chyběla jen instantní babička. Nejhorší pro mě bylo zjištění, že by z toho při troše snahy mohla být minimálně slušná průměrná komedie, jenže tvůrci veškerý nabízející se potenciál postupně hanebně promrhali a vrcholnou humornou scénou tak zůstalo opakované ťapkání v kaluži zvratků. Ta druhá pěticípá tak není odměnou za to, co jsem viděl, ale spíše smutným povzdechem nad tím, co jsem vidět mohl, kdyby... / Poučení: Cítíš se být ušlápnutým jedincem? Staň se králem elfů. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romkom začínajúci sa na príjemnej úrovni, ktorá však pomerne rýchlo stráca zo svojich kvalít. Možnosti, ktoré ponúkajú spoločné spoločenské hry s kamarátmi nie sú adekvátne a dostatočné využité. Tvorcovia sú schopní vyčariť z nich nejaký minimum a ani to miestami nemá nejakú presvedčivú kvalitu. Film spíš na jedno žmurknutie. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená německá komediální variace na Naprosté cizince a Šílený rande, u které se rozhodně nudit nebudete. Hra na city si jede ve velmi svižném tempu a vygraduje velmi originálním zápasem ve stolním tenise. Tohle se režiséru Marco Petrymu opravdu povedlo! Po dlouhé době opravdu kvalitní německá komedie ze života, ve které nenarazíte na typický a často užívaný pubescentní trapnohumor. Na hranici tří/čtyř hvězd. Za "americký závěr" se přikláním k nižšímu hodnocení, nicméně doporučuji úplně všem. 🙂 (12.07.2024) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Špíleabend mi príde ako totálne zbytočný film, ktorý v podstate nikoho neurazí, ale u väčšinu vzbudí dojem, že na čo to vlastne vznikalo? Nič tu nie je vtipné, romantika je germánsky chladná, chémia žiadna a zápletka s otvorenou Pandorinou skrinkou už okukaná. Odporúčam radšej si reálne zahrať stolovú hru, napríklad Slovanský opijáš, ako pomerne strácať čas s týmto filmom o stolovej hre. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v Berlíne od 17. apríla do 2. júla 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama