Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kořeny inspirace filmu lze vystopovat v klasickém filmu Mika Nicholse Absolvent. Stát zahrad je přezdívkou pro americký stát New Jersey, kde se celý příběh odehrává a kam se hlavní hrdina v úvodu vrací, aby našel sám sebe. Seznamuje se s mladou místní dívkou Sam (Natalie Portmanová), která se podobně jako on musí nejdříve vyrovnat s vnitřními problémy, než je schopna navázat plnohodnotný vztah. Vtipná, inteligentní a dojemná komedie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (428)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemný debut sympatického Zacha Braffa. Mierne melancholický, mierne poetický nezávislý filmík, do ktorého nabral Braff odvahu obsadiť samého seba a nechať Natalie sa do neho zamilovať. Tiež by som chcel byť režisér :). Inak trochu pomalšie plynúca, mierne nadpriemerná romantika, ktorá má ale potenciál kadekoho osloviť oveľa výraznejšie, ako mňa. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hrozně divný film. Všichni se chovali zvláštně, místy až dementně, humor jsem tam nepochytil, drama to už vůbec není, snad jen trochu té romantiky a uznávám, že mladá Natálka je skutečně roztomilá a hudba se mi taky líbila. Nicméně jsem dost zklamaný, od filmu s takovým hodnocením jsem čekal něco úplně jiného. Musím dát jen 2 hvězdy. :( ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ve snaze najít dobrou komedii, jsem se dostala k tomuhle kousku. Zklamání je asi slabé slovo, protože jsem se za celou dobu ani jednou nezasmála. Můj smysl pro humor je asi jinde, ale to není jediným problém. Děj je nezajímavý. Herecké obsazení mi je kromě Natálky silně nesympatické a Zach Braff se tímto zařadil zařadil do kategorie herců, které nemusím. Pusobí to na mně hrozně roztřepaně a ve výsledku jsem deprimovaná. 1,5*..jedna za Natalii Portman a ta půlka za snahu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, Zach Braff mě docela překvapil, jak dokázal režírovat a hrát zárověň a přitom z toho vziknla příjemná romantická komedie, ale přece jenom větší hereckou zásluhu na tom má Natalie Portman, ta je podle mě fakt skvělá a přitom ještě dokáže být roztomilá. Nikdo jiný než Portman a Braff si tady ani nezaslouží pozornost, film stoupá a padá s jejich výkony. Nižší hodnocení dávám jen kvůli takovýmu divným začátku, jinak bych snad dal i plnej počet ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná příležitost, která nespadne do klišé romantických sladáků ani se netváří jako skutečné drama. Cesta mladého hrdiny je s úsměvy lemována všemi možnými příhodami od nadrženého psa až po krásně ulhanou Natalii Portman, která ma malý hřbitov rodiných mazlíčku na své zahradě. Traumata, problémy a všechno kolo hlavního hrdiny se nám rychle stane blízkým a mi mu začneme fandit. Jeho někdy až tupost je pro mě osobně příjemná a není naštěstí tažena do extrémů. Výkon Natalie Portman(Amidala forever) je moc příjemný a ta holka je fakt moc dobrá:). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (30)

  • Vek Sam (Natalie Portman) vo filme nie je spomenutý. (TheRoller)
  • Pro film vznikly jen tři kulisy. Vše ostatní bylo točeno na reálných místech. (ČSFD)
  • Zach Braff do filmu přidal i zážitky z vlastního dětství a hereckých začátků, které pro něj byly před úspěchem seriálu Scrubs velmi těžké. (ČSFD)

Související novinky

Zach Braff v zajetí lékařů

Zach Braff v zajetí lékařů

07.03.2006

Režisér oblíbeného filmu a velice výrazného debutu Procitnutí v Garden State, Zach Braff, se pustí do natáčení filmu se silným příběhem OPEN HEARTS, remakeu dramatického dánského filmu natočeného v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno