Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný film, co není zvláštní snad vůbec ničím. Člověk se u toho za celou dobu nezasměje (žádné kultovní hlášky, ani z úst Duška a to je co říct) a ani chvíli se nebojí. Když ho udržíte v hlavě déle jak den, tak zasloužíte obdiv. Postavy z motelu se chovají divně, smysl toho, proč ze země vylezli zrovna myslivci mi úplně uniká. Někomu to asi připadá potrhle vtipné (např. Marku Dobešovi), ale já v tom vidím jenom nevtipnou podivnost. Choking Hazard sice nikdy nesklouzne ke křečovitému odpadnímu "humoru" pánů Olmera, Soukupa či Trošky, ale logicky vzato, to není tak úplně přednost... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Efekty 5/10/// +Jan Dolanský je super, je to český horor, postavy jsou vtipné a jejich charaktery české, parádní hudba, film si dělá ze sebe legraci a nebere se vážně, po dlouhých letech se ve filmu objeví Dáda Patrasová -chybí tady hororová atmosféra, je zde pár vyloženě trapných scének, je zde Jaroslav Dušek :-l /// První česká zombie komedie a já takové filmy jen podporuji. Výborně jsem se bavil a některé hlavně parodické scénky byly skutečně vypečené. Tvůrce obdivuji jak si poradili s nízkým rozpočtem a rovněž za jejich odvahu. Za výtku určitě stojí, že přesto jak se jim podařilo herce namaskovat, toho tolik neukážou, střih je celkem rychlý. Ve výsledku jsem však spokojen a pro příště bych šel do pořádného hororu. GL./// Celkem 68%/// ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

1. hvězdička za to, že ačkoliv mi to přišlo docela nudné, přesto jsem na to paradoxně musela zírat celou dobu.... 2. hvězdička za to, že v našich končinách se něco tak originálního (ve smyslu takového stylu, tématu, žánru...) vůbec nedělá.... 3. hvězdička za zombie diskotéku a za to, že to tak čvachtá:-))) ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jasně, spíš než o film jde o recesi. Je tam vidět zápal pro věc, ale stejně tak i nedostatek financí a filmařských zkušeností. Poslední stránky scénáře se nejspíš dopisovaly na place a s hudbou mohlo být nakládáno taky o poznání lépe. Na tři hvězdičky to ale stačí, jedna je za Honzu Dolanského a jeho hlášky ("Chuť se přeceňuje...", "Za tohle nás paní pokojská nepochválí...", etc). Inu upíři mají svou Buffy, no a zombie myslivci zase Dádu... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat. (scharkan)
  • Film byl promítán na věhlasném newyorském festivalu Tribeca Film Festival. (scharkan)

Reklama

Reklama