Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (638)

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Už v predchádzajúcom komentári k prvému extra odpornému Kameňáku som spomenul, že talizman na ochranu pred filmami Zdenka Hroznošku mám svätý krížik, ktorý môžem nosiť aj na krku a v noci dokonca aj svieti, keďže je z fosforu a fotku Ježiša Krista, ktorá ma ochráni pred hocičim. Dvojka Kameňáku je o čosi horšia a to je už milé dámy a páni čo povedať! Nebudem tu menovať ďalšie antisuperlatíva ako sú napríklad: odporné, nechutné, úbohé atď.. Však poznáte...Jedna veta stačí. Zdeněk Hroznoška je kráľ českých najmenej vtipných filmov. Fofrem som musel s pod posteli vyberať fotku Ježiška a krížik, ktorý som si rázom nasadil na krk. Po chvíli mi bolo už lepšie...0% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie zbierky najrôznejších vtipov, anekdôt a kameňákov je o niečo viac zvládnutejší než predchádzajúci prvý diel. Vtipy sú za sebou lepšie poskladané, takže dávajú lepší zmysel a vytvárajú dej. A o dej ide predovšetkým. Ten tu je ďaleko lepšie vyobrazený, ale bohužiaľ, k dokonalosti má stále ďaleko. Stále je to také kŕčovité. Cieľom filmu je však pobaviť, čo spĺňa dokonale a nie je tomu čo uprieť. Kto sa chce zasmiať, odporúčam. Kto chce zhliadnuť kvalitný príbeh, nech sa poobhliadne po niečom inom. ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky jsem byl při prvním shlédnutí zděšen či znechucen. Od té doby už nějaká ta voda uplynula a já s překvapením zjišťuji, že v Kameňáku 2 možná zábavnější scény převažují nad těmi trapnějšími. Párkrát jsem se dokonce i zasmál a to se mi u českých filmů z poslední doby moc nestává. Samozřejmě, že neherci hrají přímo hrůzostrašně, místy je zbytečně uřvané či nechutné. Přesto nakonec převažují spíše pozitivní pocity. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrý deň." - "Dobrý." - "Nejaký vták by bol?“ – „Bol.“ – „A stál by?“ – „Stál.“ – „A to je najväčší vták, akého tu máte?“ – „Väčšieho má len holič oproti.“ Troška to má ťažké. Nech nakrúti hocičo, stane sa stredobodom pozornosti divákov, ktorí ho automaticky odpisujú bez toho, aby videli nejaký skutočne mizerný amatérsky film. Ak sa vám nepáčila jednotka, nebude sa vám pozdávať ani dvojka. A naopak. Scenár znova pozostáva zo sfilmovaných vtipov, ale druhýkrát to funguje predsa len o čosi lepšie ("príbehovejšie", ak chcete) a na niektorých hercov je radosť pozerať (Genzer). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kde policista předává žádost k předvolání staré Kropáčkové (Anna Vejvodová), je naprosto zřetelně vidět, že papír je prázdný. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama