Reklama

Reklama

Šampion

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Horkokrevný fotbalista má všechno, co si může přát. Po bitce má ale s hraním utrum a pod vedením samotářského profesora se musí naučit, jak přijmout svoje vlastní já. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela mizérie. Konec je ze strany diváka na facku autorskýmu týmu přímo do ksichtu. Navíc je film prošpikovanej několika nesmyslama, který se nedějou, nebo se stát nemůžou. A těch pár fotbalovejch scének je natočeno dost amatérsky. Mladá hvězda byla ze začátku na pěst, stejně jako učitel, nebo otec fotbalisty. Sice si to po půlce sedlo, ale na víc než 30% to nevykopu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Kto pozná profesionálnych športovcov vie že s tou inteligenciou Diega to ďaleko od pravdy (vo väčšine prípadov) nebolo ale inak to bola ťažká bieda ktorú zachránil snáď iba rozhovor na štadióne a paradoxne prehnaný záver pretože inak to bola celkom bieda aj keď niektoré zákulisné intrigy boli viac ako blízke realite. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mladý hviezdny futbalista Atletica Madrid robí jeden problém za druhým a preto jeho najbližší (ktorí miestami sú od neho najviac vzdialení) vymyslia to, že jeho chovanie a správanie by mal vylepšiť a usmerniť vysokoškolský učiteľ. Hlavná postava, predovšetkým jeho vzhľad a to, ako sa chová na ihrisku, sem-tam pripomína Cristiana Ronalda (samozrejme trochu preháňam, ale nejaké zhody tu sú). __ Miestami spíš podpriemerné vedenie príbehu, ktoré je veľmi vypočítateľné. Najzaujímavejšou postavou nie je problémový futbalista, ale jeho učiteľ „jazyka“. Tí, ktorí majú rád futbal-based filmy a španielske prostredie, pravdepodobne niečo nájdu v tomto slabšom Netflixovskom filme. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Italskou verzi jsem neviděl, takže si tady nechám prostor pro hodnocení. Předpokládám, že tohle byl španělský remake. Pořád lepší Atlético než Real. Je to takový "Will Hunting" s tím rozdílem, že Diego je totální lopata. Lavi je proti němu raketový inženýr. Ale nemohu říct, že bych se nudil. Nakonec si vlastně pomohou navzájem. Učitel kopálistovi a naopak. Scény ze hřiště jsou jak z počítačové hry, realisticky to nevypadá ani omylem. Už ten začátek je celkem trapný, ale budiž. Proti ubohé trilogii Gól je to pohlazení pro duši. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Španiel si po včerajšku môže opäť povedať, že je El campeón, ale tento náš hrdina z filmu nebol žiadny šampión, skôr reklama na šampón. Inak je to zároveň antireklama na Atletico Madrid, pretože ich fanúšikov, manažérsky štáb i hráč spája podľa filmu sklon k nekontrolovanej retardácii. Predpokladám teda, že režisér fandí Realu. Zábery zo zápasu sú ako z počítačovej hry a futbalisti sa bežne počujú s divákmi, no bol tu aj závan reality, pretože po každom maličkom nakopnutí každý futbalista zažíva pôrodné bolesti. Záver film totálne pochoval a u mnohých vzbudí pocit ľútosti zo strateného času. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama