Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák – silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostného vyhnanství ruských nekonečných dálav… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Ostří hoši z Moskvy na dramatickém útěku ruským venkovem: sníh, břízky, ošuntělé domy, rezavá auta, zarostlí chlapi, vodka. A v patách konkurenční gang a dobře vyzbrojená zkorumpovanáná policie. Jejich černý bavorák je nenápadný jak americký tank v irácké vesnici a zrovna tak na sebe přitahuje problémy. Poučná exkurze mezi bratry Slovany je vyšperkována poutavým příběhem a originálními skoky do budoucnosti některých vedlejších postav. 70%. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Skvelý film z drsného Ruského,gansterského prostredia ktorý ma hneď od začiatku posadil na sedačku a až do konca filmu som sa neskutočne bavil,nenudil som sa ani minutu.Krásny bavorák,super herci, Ruský vidiek,naháňačky na autách,občas nejaká tá streľa a perfektné vyvrcholenie.Toto všetko dopĺňala veľmi dobre zvolená hudba.Hodnotím opäť dosť subjektívne,pretože film na mňa strašne zapôsobil a zanechal vo mne skvelý dojem. Vždy si ho rád pozriem znovu,takže pre mňa 5* ()

Reklama

Skretule 

všechny recenze uživatele

Spíš než děj celého filmu mě zaujaly všechny ty ruské reálie a chování jednotlivých postav, které musí přijít občanu ČR dosti exotické. Film sám o sobě ničím převratným rozhodně není ale pár povedených momentů se jistě našlo (hlavně závěrečné namixování melodie zvonění do rytmického podkladu zaujme)...ale poučil jsem se, do Ruska jet nechci :D ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Silně béčková gangsterka, která ničím moc nepřekvapí, ale na necelé 2 hodiny celkem diváka zabaví. Bohužel mi ale naprosto nesedli herci a díky spoustě hluchých míst mám celkové dojmy silně rozpačité. Škoda, že v tom nebylo více humoru - s takovým scénářem by z toho mohla být výborná krimi komedie, ale tvůrci to pojali jinak. ()

Barybal 

všechny recenze uživatele

Jedná se o velice zajímavou sondu do dnešního Ruska, jeho metropole a jejích obyvatel, hlavní hrdinové nejsou kdovíjak sympatičtí, ale děj nás vtáhne a člověk jen nevěřícně zírá, co se to na tom plátně děje. Být tam o něco více mrtvol a střílení, bylo by to příliš „americké“, být to o něco drsnější, bylo by to nevěrohodné, každopádně tento snímek je poměrně vyvážený a děj ubíhá stejně rychle, jako dálnice pod koly sedmičkového BMW. Určitě je to zajímavý snímek, který nám ukáže, jak se probít v dnešním Rusku, ukáže, že není dobré v opilosti chtít vylovit peníze z hromady dřeva, nebo, že „psí máma“ je neocenitelnou bytostí v takových končinách, nebo že člověk má občas poslechnout ženský instinkt. Mohu tento film doporučit všem, kterým nevadí ve filmu sprostší výrazy a trocha skutečné surové reality, nečekejte ani potoky krve, ani „lidového“ hrdinu, který zachrání vše a všechny. Tento film bych určitě nepřirovnával k žádnému jinému snímku, ačkoliv by to svádělo, ale Bavorák je film, který stojí sám o sobě a nesnaží se přikrášlovat svět. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno