Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák – silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostného vyhnanství ruských nekonečných dálav… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

FAxPR 

všechny recenze uživatele

neměl jsem s timhle filmem problém. ruské filmy moc neznám, tak se na ně vždyycky rád podívám. a tohle bylo tak lehké jako to šlo. lehce vulgární humor postav, lehce předvídatelný konec a lehce stravitelné. to vyzvánění mi vadilo. poslední scéná pana BMW nebyla, tak špatná, ale trochu přetáhla do "tohle bude arty". pravda šlo to trochu osekat. a postavy jsou dost papírové :/ ()

Skretule 

všechny recenze uživatele

Spíš než děj celého filmu mě zaujaly všechny ty ruské reálie a chování jednotlivých postav, které musí přijít občanu ČR dosti exotické. Film sám o sobě ničím převratným rozhodně není ale pár povedených momentů se jistě našlo (hlavně závěrečné namixování melodie zvonění do rytmického podkladu zaujme)...ale poučil jsem se, do Ruska jet nechci :D ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svižné gangsterské béčko ve stylu v Číně jedí psy či Blikajících světel s lehkou příchutí ruského venkova, jak by ho asi viděl Guy Ritchie. Spousta originálních nápadů (náhledy do budoucnosti postav, hrátky se zvukem), dobře sladění herci, ucházející černý humor a nespočet bizarních nástrah, které tuhle našlapanou road-movie komplikují. 70%. ()

LuckyK 

všechny recenze uživatele

Asi velmi realistická road movie, pro někoho, kdo nezná dnešní Rusko, až s dokumentárním rozměrem. Jen by si mohli odpusit ty typické herociké výjevy o sebeobětování pro kamaráda a nadlidské výkony při jeho záchraně. Jinak chlapské slzy a kombinace brutality, neúcty k životu a pravidlům s širokou sentimentální ruskou duší při návratu k venkovským kořenům je pro ně příznačná. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ruská gangsterka na klasické téma; "sere se co může a bude už jen hůř!" Zima z ní jde tak strašná, že vás po ní zahřje jen ta kořalka ze zavařovačky. Vizuál je moc hezký, kluci jsou taky sympatický šmejdi a Rusko je herec jak z partesu. Škoda, že na 110 minut a množství "dobrodružství" a zvratů se ten film tak nějak táhne. 4 z Moskvy a bavorák jsou na výletě po venkově, není to nic geniálního, ale na boršč jsem potom chuť dostal... 70% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama