Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

choze 

všechny recenze uživatele

EUROTRIP jsem si vychutnal o to víc, že jsem si ho dal v dvojprogramu s jiným americkým průvodcem po Evropě a sice HOSTELEM. A to vám povídám, že po těchto dvou filmech mě na Slovensko nikdo nedostane, možná i uvážím, že se odstěhuju z Česka, abych nebyl tak blízko. Každopádně jde o jednu z nejvtipnějších teenagerovských komedií a je docela smutné, že amíci natočili lepší evropskou teenagerovskou komedii než kterákoliv evropská země (výjimkou budiž srovnatelní SNOWBOARĎÁCI). Herci v hlavních rolích byli sice typově dost nevýrazní (hlavní hrdina vypadá jako mladší brácha Freddie Prinze Jr.) a žádný nový Jason Biggs nebo Sean Williams Scott se mezi nimi nenašel, ale vynahradili to herci ve vedlejších rolích, hlavně britský hooligan Vinnie Jones a slovenský číšník Miroslav Táborský. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"Hansi! Grubere!" Napoprvé teenagerovský komediální standard, ale napodruhé už jsem se smál takřka v jednom kuse (a místy opravdu hodně). Je to samozřejmě jen další bezduchá oddechová pitomost pro mladé, jakých bychom našli desítky, ale tahle věc občas hýří skoro až geniálními nápady a scénami, které jsou tak ujeté (Bratislava rulez), dekadentní (S/M salón) a přitom sebeuvědomělé, že jim zkrátka nelze odolat. 70 % ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

:D Konečně něco jiného než Prcičky. Něco jiného, ale přes to kvalitního a zábavného. No smál jsem se až jsem se za břicho popadal. S tim Slovenskem to je pěkně hustej žert, ale chápu všechny Slováky, kteří si stěžují. Natočit něco takového o České republice, taky bych nebyl dvakrát nadšenej, a proto nedám plné hodnocení. Jinak vážně úlet. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Viacero scén filmu má dve verzie, väčšinou ide o scény obnažovania, s plavkami alebo spodným prádlom. (dobso)
  • Pri scéne odohrávajúcej sa v Bratislave si môžeme všimnúť niekoľko slovenských nápisov a takisto aj počuť slovenčinu v televíznej reklame. (GTS_PUNK)
  • Kapela, která hraje písničku "Scotty Doesn´t Know", ji také sama napsala a nazpívala pro soundtrack. (HappySmile)

Reklama

Reklama