Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (856)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na americkú komédiu určite nadpriemerná záležitosť. Príjemné herecké obsadenie, nevynímajúc sexy Michelle Trachtenberg. Vinnie Jones ako futbalový fanúšik exceluje a prebudil vo mne túžby na opätovné zhliadnutie Hooligans. Malý hitlerko dokázal rozosmiať, strápnenie Slovenska bolo nehorázne dobre vymyslené. Myslím, že režisér chcel poukázať práve na mylné Americké predstavy o krajine za veľkou mlákou. A to sa mu rozhodne vydarilo. Guilty pleasure ako vyšité.) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Samotný námět mě zaujal a i úvod filmu ve mně vzbudil dojem, že by mi tato podívaná mohla sednout. S přibývajícím časem mi ovšem začal vadit pitomý a jednoduchý humor a jediným potěšením tak zůstaly záběry Evropy a ústřední myšlenka - cesta za Mike. Potěšila však také hudba a čeští herci a sem tam nějaký ten vtípek. S tou Bratislavou to tvůrci trochu přehnali (ačkoliv to byl jistě záměr a snaha ukázat na představy Američanů o východní Evropě), jelikož se domnívám, že velká řada amerických diváků tomu opravdu uvěřila. Výsledný dojem z této lehce podprůměrné komedie nepřesahuje 2*. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně „neodpadová“ záležitost, jak by se mohlo zprvu zdát. Přesto spíše úsměvná (než-li vtipná) báchorka o tom, kterak jedna záměna jmen může vykřesat jeden šílenej trip po Evropě. Napříč zvyky a tradicemi nás provede kvarteto kamarádů (tři průměrní hošani a rozkošná Michelle Trachtenberg) a dočkáme se i několika překvapení (bordel máma Xena, potetovanej Matt Damon, sociální Východ, malý Hitler, několik českých tváří a slušné množství párů koziček..).. Není to nic takového, jako když se člověk těšil po peripetiích s Jimovým koláčem na druhé Prcičky, ale tvůrci se určitě nemusejí stydět. Hodnocení pomáhá i absence fekálního humoru, nicméně jednou bohatě stačilo!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $17,771,387Tržby Celosvetovo $20,796,847 ║ Veru čakal som od toho väčšiu trapošinu, nakoniec sa to dalo celkom zniesť aj keď o nič zázračné, či prevratné nejde, nájde sa tu zopár zábavných scén, čo dajú trošku zabrať brániciam, hlavne čo sa týka výletu do Ríma ten bol tutový, popeliarská Bratislava, kde sa za 1,8 doláru dá žiť v blahobyte až tak moc nezabrala. /45%/ ()

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Když Scott (Scott Mechlowicz) s Cooperem (Jacob Pitts) odlétají z USA, v prvním záběru je pohled na třímotorový dopravní letoun Lockheed L-1011 Tristar. V dalším záběru je ale dvoumotorový letoun Boeing 767. Nakonec sedí v letadle společnosti Luftahansa, která nevlastní ani jeden z těchto typů letadel. (Cheeker)
  • Když na večírku Donny (Matt Damon) zpívá "Scotty Doesn't Know", pozve si na pódium Fionu (Kristin Kreuk) a ta si svlékne mikinu. Po chvíli už ji ale zase má na sobě... asi proto, aby si ji mohla znova sundat. (villon17)
  • Název filmu byl vybrán speciálně pro svou cílovou skupinu. Další ze zvažovaných jmen byla "40 Days Abroad" ("40 dni v zahraničí") a "What a Frau Wants" ("Po čem frau touží"). (HappySmile)

Reklama

Reklama