Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (856)

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"Hansi! Grubere!" Napoprvé teenagerovský komediální standard, ale napodruhé už jsem se smál takřka v jednom kuse (a místy opravdu hodně). Je to samozřejmě jen další bezduchá oddechová pitomost pro mladé, jakých bychom našli desítky, ale tahle věc občas hýří skoro až geniálními nápady a scénami, které jsou tak ujeté (Bratislava rulez), dekadentní (S/M salón) a přitom sebeuvědomělé, že jim zkrátka nelze odolat. 70 % ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný fim, který sice obsahuje stupidní scény (např. noční klub v Amstru), ale nepostrádá to, proč vlastně komedie vznikají. A to je zábava. Děj je velice jednoduchý a o to více nápaditý. Hlavní herci hrají solidně, hudba je fajn a některé ty mouchy jsou spíše k dobru. A především film obsahuje spoustu extra vychytaných situací, jako např. malý Adolf, Manchester United fans, Bratislava, atd. Musím říct, že je to jedna z nejzábavnějších komedií, co jsem viděl. 75% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Eurotrip, aneb kde vzal Eli Roth inspiraci pro Hostel. Puberťáci s chtivými hormony (jak jinak) mají dost americké úzkoprsosti a maloprdelkovství (och jak originální) a tak nasednou na šalinu a fachčí do Evropy, kde chtějí vyzkoušet onu pověstnou širokoprsost a velkoprdelkovost (jak jinak) a početné bordely finančně dostupné nejširší klientele z řad středního stavu (kor na Slovensku si za dolar koupí Bratislavský hrad i s Mečiarem). No - čekal jsem kravinu, dostal jsem kravinu. Více krát si snímek pustit je nesmysl, není se už totiž na co dívat. Vinnie Jones je nejlepší a nejvtipnější postava celého filmu, takže za něj pár ošoupaných hvězdiček. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Montesino Pictures původně koupili film pod názvem "Ugly Americans" ("Oškliví Američané"), ale později jej změnili, protože předpokládali, že takhle na film přilákají fanoušky Road Tripu (2000). (HappySmile)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama