Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

heraklas 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem velkým romantikem, opravdu nechápu toto oznámkování filmu. Byl to jeden z nejlepších romantických filmů co jsem kdy viděl. Měl hloubku, splňoval všechny věci, které by film tohoto žánru měl splňovat a rozhodně není laciný. Rozhodně se vyrovná např. filmu: Zápisník jedné lásky. Rozhodně si tento film zaslouží lepší procenta... ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film nemá cenu koukat pokud nezbožňujete Keanu Reevese (já ho teda žeru a to i přes to, že mu ty romantické filmy tak úplně nejdou a dost často mu je nevěřím). Tento film si také muže pustit jako kulisu k nějaké práci ale rozhodně tím, že se na něj nepodíváte o nic nepříjdete. Existují jiné romantické filmy o vínu, které mě vzaly víc. A pozn.: vůbec nechápu jakto že mexikánci hrají české dechovky. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další variace provařených melodramatických motivů, když se to ale uklohní dobře, není důvod se zdráhat. Reeves je tu ve formě a jeho vzplanutí k půvabné Mexičance v nesnázích se dá lehce uvěřit. Když si připočtete romantikou překypující prostředí a tušení dobrého konce, není (za předpokladu vhodné společnosti) co řešit :-) Jako bonus a malé pomrknutí k naší vlasti v podobě melodie Škoda lásky (ve filmu zazní na vinařských slavnostech) vyloženě potěší. 75% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Slušný veľkorozpočtový romantický film. Napriek dobrým hereckým výkonom hádže pod nohy polená vypočítateľný príbeh a produkcia, ktorá príliš tlačí na emócie. Takmer každá scéna trvá dvojnásobne dlho ako by mala, aby poskytla priestor vykúpať sa v emóciách. Scenáristi sa myslím dokonca uchýlili k preháňaniu aby z príbehu vytlačili čo najviac dramatických pocitov. Hoci nie som požiarnik, trúfam si tvrdiť, že šírenie požiaru vo vinici neprebieha rýchlosťou horenia zápalnej šnúry. Zaujímavé je počuť na festivale úrody popri nemeckom jódlovaní, českú dychovku. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Nojo, klasická romantika, která dějově sice nijak nevybočuje z řady, ALE.... ALE mladý Keanu Reeves, na kterého je opravdu radost pohledět:-). ALE obrazově nádhérné záběry vinic, které byly místy až skoro kýčovité, ale pořád mě tak nějak hřály na duši - a není to tím, že jsem z kraje vína a slivovice:-) a poslední ALE - zaregistroval tam někdo ty Bavoráky, co hráli Škoda lásky? Ti mě fakt dostali... no takže sečteno a podtrženo to dohromady dělá 3 hvězdy rovné:-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama