Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Matty 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je mimo jiné parodií na bondovky. Mimo jiné v něm uvidíte něco jako Heather Grahamovou vytahující z konečníku Mika Myerse tenisovou raketu. Mimo jiné v něm uslyšíte tohle: „Víš co Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij“ (osoba se otočí čelem ke kameře) „To samé platí i pro vás“. A já nemůžu než souhlasit. Buď si tuhle ztřeštěnou pestrobarevnou ujetost užijete, anebo ji ani nedokoukáte do konce. 75% P.S: „Pěkné dudomety, jak to, že jsem je přehlédl?“ Zajímavé komentáře: ScreamJay, Filipes ()

Sista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trapas, přátelé! Velmi nepovedená parodie na bondovky, ale ještě víc prapodivná exhibice Mika Myerse ve 3 odpudivých rolích, hromada klišé a laciných vtípků (i když abych nekecala, stínohře s taháním věcí ze "zadku" jsem se zasmála a pak ještě asi 3x)...* dávám za veselé a barevné šedesátky a druhou za milé písničky, hmm.. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl v češtině. Dost mě naštvalo přeobsazení hlavní dvojrole ( Tomáš Juřička se vedle geniálního výkonu Michala Pavlaty může jít akorát zahrabat ), nicméně ani to mi nebránilo, abych se smál jako blázen. V originále je to ještě větší čurina, i když to kvalit prvního dílu nedosahuje. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

S Austinem Powersem je to prostý - buďto na jeho "hru" přistoupíte nebo ne! Samotnýho mě až zaskočilo, jak moc sem se při tom bavil, protože většinou komedie podobného ražení bez milosti sestřelím. Ovšem Myers přístupuje k nechutnostem všeho druhu s takovým nadhledem a grácií, navíc všechno žene až úplně do krajnosti, takže výsledek překvapivě není infantilní ale zábavný!... Austin Powers by mohl být manuálem pro většinu "teen-komedií" (vč. těch českých)! ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Byť jsem nečekal žádný zázrak, dvojka Austina mě vcelku překvapila. Ve filmu se střídají lepší momenty z horšímy a najde se i něco málo opravdu povedených gagů, žel bohu i několik vyloženě trapných až nechutných. Camea Tima Robbinse, Woody Harrelson a dalších potěší, ale největší klad filmu je Heather Graham jako Felicity Shagwell, která je ozdobou filmu. Celkově vzato se jedná o čistý průměr, tedy 5/10 PS: Tento díl jsem viděl jako první. Po shlédnutí všech se ukázalo, že Heather Graham je tou nejlepší z Powers girls, a že všechny díly série jsou si podobné jako vejce vejci. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (35)

  • Austin cestuje zpět v čase do 25. května 1969. V ten den slaví narozeniny Mike Myers. (PußyMagnet)
  • Spolu s postavami Austina Powerse, Goldmembra, Dr. Zlouna a tlustého parchanta, které Mike Myers hrál, namluvil herec jěště na začátku filmu kosmonauta, který řekne: "Oh my gentle Jesus." (PußyMagnet)
  • Když byl film poprvé promítán v Jížní Korei, Austin Powers: International Man of Mystery zde nebyl nikdy vysílán a přístupný byl pouze ilegálně na videokazetách s názvem Incorrigible 007. Proto před začátkem filmu distributor pustil videoklip Madonny "Beautiful Stranger" a v titulcích před filmem zesumarizoval předchozí děj. V roce 2000 se dostal v Koreji do kin i první díl pod názvem Austin Powers Zero. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama