Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Nin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička je Špión, který mě vojel další zatraceně sexy (tentokrát zase díky úžasné Heather Graham), i když taky místy zatraceně stupidní komedií. Občas jsem si říkal, že tohle už je fakt hrozný vtip, ale naštěstí Myers přichází i s vyvedenými a nápaditými fóry. Ty nejlepší jsou často postavné na slovním humoru, u kterého se obávám, že v českém překladu buď vymizel nebo není zdaleka tak dobrý - např. scéna, kde jsou různé prostřihy na lidi, kteří zahlédnou raketu ve tvaru penisu, ale vždy těsně než řeknou to sprosté slovo, uvidíme záběr na jinou postavu, která to slovo řekne, jenom v jiném, nevulgárním kontextu (např. je tu voják "Johnson" či chlápek jménem "Dick"). Pohodová, i když trochu blbá komedie. (7/10) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film očividne stále spochybňuje Bonda a samotný názov je samozrejme odkazom na Špióna, ktorý ma miloval, a opäť zisťujem, že nikto to nerobí lepšie ako Myers. Po úspechu prvého dielu si myslím, že dali Myersovi voľnú ruku, pretože veľa vecí v tomto filme je dosť ďaleko. Príkladom môže byť veselý boj medzi Austinom a Mini-Me a rovnako vtipná scéna v stane. Nič viac neprezradím. Iná vec je, že celkové efekty tentoraz pôsobia oveľa prepracovanejšie, čo je pravdepodobne tiež spôsobené úspechom predchádzajúceho filmu. 6/10 ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu vydařená parodie, která ač je fádní jak chce, tak se stala velkým hitem. Nápaditost, trapnost jsou hlavní taháky tohoto filmu a jeho samotná banalita je nepopsatelná. Děsiví Dr. Zloun a MéMini jsou fakt hustí. Jako jednorázovka tato jízda poslouží bohatě a nějaké ty super hlášky... - 7/10 - ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně kde Austin a Felicity opouští zemi a letí na měsíc, byly použity záběry startující rakety z filmu Apollo 13. (PußyMagnet)
  • Lisa Hulimpyj (Gia Carides) se v originálu jmenuje Robin Swallows. „Robin“ se v anglickém slangu užívá jako označení pro mužské přirození a „Swallows“ znamená polykat. Radana Chuja (Kristen Johnston) je v originálu Ivana Humpalot. „I wanna“ je v překladu „já chci“, „hump“ je slangový výraz pro sex, „a lot“ je „velmi hodně“. (funhouse)
  • Madonna pro tento film nazpívala píseň "Beautiful Stranger". Ve videoklipu k této písni pak vystupuje společně s Mikem Myersem. (Kolins)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno