Reklama

Reklama

Epizody(12)

Legendární seriál o městském chlapci Pavlovi, lesníku Horynovi, psu Halušce a jejich společných dobrodružstvích. (oficiální text distributora)

Recenze (85)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Boha jak já už jako malej kluk od pohledu i od poslechu nesnášel toho šprtskýho zrzouna v tomhle divným nezáživným seriálu, ze kterýho jak pamatuju čpěla otravná reálněsocialistická realita a odporná občanská uvědomělost na sto honů... Já tou dobou hltal Vinettoua a Lovce mamutů a Robinsona a podobně a chtěl běhat v pralese a lovit zvěř lukem a šípama, takže tenhle sterilní ostravskej (myslím) seriál s nějakým tlustým plesnivým dědkem v uniformě a hnusným protivným fakanem z nějakýho blbýho lesíku v nějaký tramtárii u Slovenska mě dost iritoval, i když jsem na něj pochopitelně stejně každej tejden zpitoměle čuměl, bo v bedně nic lepšího zkrátka nebylo. Už jenom ta nechutná písnička na začátku, blééé, dodnes si jí z větší části pamatuju, bych blil... Hnusný časy, tím že jsem si na tenhle komoušskej paskvil teď vzpomněl, jsem si úplně zkazil náladu, budu se muset rychle kouknout po nějakým výživným béčku. ()

Woody77 

všechny recenze uživatele

Dnes brutalne chybaju podobne serialy.Je mi luto ze sa netocia lebo v dnesnej dobe deti stratili pojem co je vztah k prirode a co vsetko sa tam skryva a nachadza.Ano je trochu ideologicky no napriek tomu ma omnoho viac co ponuknut ako uplne TUPE serialy v nedelu doobedu ako Stratene duse,Superman , Carodejnice a nim podobne. Je to legendarny serial a taky aj ostane v srdciach Husakových detí.Nikdy nemam problem ho pustit synovi ,lebo viem ze z obrazovky nikdy nevyletí duch,krv alebo hola teta!!!! ()

Reklama

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Krásně natočený dětský seriál, které už dnes tímto způsobem nikdo udělat neumí. Tento film je třeba hodnotit dětskýma očima, ale i já jako dospělý jsem si to docela užíval a závěrečná scéna, kde se rozhoduje o budoucnosti údolí, dojme nejedno lidské oko. Chválím herecké výkony zejména pánů Müllera, Matyáše a Vochoče, kteří zde nad ostatními jasně vyčnívali svou naprostou přirozeností. Taktéž hudba hrající během děje se velmi povedla. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Zadne tri nostalgicke hvezdicky u me nehrozi. Horynuv hluboky hlas a jeho osobu jsem nesnasela a ten spratek , ach boze ten musel mit protekci, kdyz ne talent. Horsi propAganda nez kdyby se Zena za pultem sesla s Muzem na radnici nekde v Okresu na severu.Jestlize nekdo nedava na Majora Zemana toto je prave politicka propagace komunismu. Holt stromek se musi ohybat dokud je mlady .Odpad ? MMM prece jen kousek te prirody tam je. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

V době prvního vysílání jsem toužil být tím chlapcem a zažívat vše co on.Dnes bych chtěl být tím hajným a bydlet v té hájence na samotě.Velmi příjemný,poučný a neškodný seriál s výbornou hudební složkou.Škoda,že nebylo více dílů.Ikdyž má seriál nějaké ty nedostatky jako např. některé herecké výkony či podivný střih(především v díle "Bílý jelen") jde o moji srdeční záležitost. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • Panelový dům, kde bydlel Pavel (Martin Čížek) s rodiči, se nachází v Havířově v ulici Petra Bezruče č. p. 5. (M.B)
  • Natáčelo se téměř dva roky v Beskydech, Jeseníkách, Havířově, u Štramberka, na Morávce a v dalších přírodních lokalitách. (Elisebah)

Reklama

Reklama