Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Docela povedená taškařice z vidlákova, kde se tak trochu přemnoží posedlé mrtvoly a týmově útočí na barák, kde se schovávají poslední zbytky odporu. Pokud se tedy zrovna nenatřásají v rytmu country. Ten kytarista mě zprvu tedy vyloženě s*al, ale pak si to docela sedlo. A nakonec se dal přehlédnout i fakt, že to celé občas balancuje na hraně trapnosti. Herci snaživí, potěší i dvě známější tváře, stejně jako typické béčkové gore, které k podobným záležitostem neodmyslitelně patří. Pobavil jsem se. 65% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní splatter, který mne velmi mile překvapil. Zombíci, vidláci, gore efekty, humor ... Trošku pomalejší rozjezd, který ale záhy velmi rázně vygraduje do otáček kultů typu "Evil Dead", "Brain Dead", "Evil Aliens" apod. Každopádně celkově jejich kvalit nedosahuje. Jde spíše o teenagerský horror, který se od půlky změní v docela slušný masakr. Škoda snad jen naprosto otřesného papírového obalu na českém dvd... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouho po shlédnutí této nepopsatelné blaznivosti jsem kroutil hlavou a vlastně ještě teď nevím,jestli jsem viděl ten největší odpad,nebo naprostý skvost zábavy.Ale vím,ale vím,odpad jsem chtěl dát jen chvíli po dokoukání,,jenže pak jsem si vzpoměl na tu pasáž,za chvíli na onu a hned nato zas na jinou scénku a zjistil jsem,že už jsem se tak dlouho nepobavil.Parodii na splattery jsem nevěřil ani trochu,navíc,kdyby jste dali po prvních pár minutách na imbecilní výrazy,činy i výkony většiny zúčastněných herců,po chvíli by jste to vzdali.Až ke konci mi došlo,že to tam všechno vlastně i patřilo,herci si užívají a hlásí o sto šest,kvalitních splatter efektů parádní množství,že to nemá ani většina vážně se beroucích krváren,prostě doporučuji každému trochu bizardněji založenému divákovi! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z ujetých hororových ala zombi komedií. Parta lidí jede na svatbu a přenocuje v zapadlém městečku, v noci najdou mtrvého kuchaře a tak zavolají poldy. Díky tomu musí zůstat na místě a nesmí ject na svatbu. Jenže se tu začíná dít něco divného a pěkně se vraždí a mrtvý zpátky vstávají a řádí. Do toho všeho zní country a i "mrtvý" si střihnou taneční číslo. Dobrá zábava. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele

Napad kombinacie hororu a komedie je uz sam o sebe pekne gycovity. Ale dajme tomu, ze aj takato kominacia moze priniest slusny film. Dead and Breakfast nim ale nie je. Z komedialneho zanru sa celkom dobre poucil a pri par scenach som sa z chuti zasmial, ale napinavost hororu uplne chyba. V konecnom dosledku boli vtipne jedine sceny z bizarnymi umieraniami a extra porciou krvi. Inak nuda nuda nuda .... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)
  • Los Angelský Shriekfest udělil snímku cenu pro nejlepší film (Terva)

Reklama

Reklama