Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Páni, tady je lidí, co berou filmy tak vážně... Tento snímek je nesmírně zábavný a dobře poživatelný pro malé i velké diváky, prostě pro celou rodinu. Střídá skvělý humor, akci a trošičku si i zamoralizuje (což mi zde ale vůbec nevadí). Arnie opět válí a chrlí jednu hlášku za druhou a v závěru, když se pak film zvrtne až někam ke sci-fi, si jenom lebedím blahem. Příjemný vánoční pamlsek, s povedeným závěrečným vtípkem od nazdobeného stromečku. P.S. Arnold tady praští pěstí soba a zavzpomíná tak na své filmy o Conanovi z 80. let. Tam totiž mlátil koně i velbloudy... ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie vůbec neuráží mé umělecké cítění a to buď proto, že žádné nemám, nebo že se v ní vidím. Každý rok si říkám, že začnu nakupovat dárky včas, ale skončím v předvánočním týdnu stejně jako Arnold. Jeho herecký výkon není sice na Oscara, ale to nikdo od něho nečeká. Jeho jednoduchý herecký rejstřík je dostatečně známý, ale pro tuto roli zcela postačující. Film se mi líbí, je veselý, svižný, plný barev, má spád a pobaví každého, kdo se pobavit chce. Tak mi napadá, že jsem dnes v prodejně viděla malé růžové rádio. To by byl pěkný dárek pro vnučku na příští vánoce. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Arnold Schwarzenegger (Howard) za film dostal honorář ve výši 20 milionů amerických dolarů. Zhruba třetina rozpočtu tedy padla na plat hlavní hvězdy. (DavePave)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)

Reklama

Reklama