Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hm, no ako akčná rodinná vianočná komédia to vlaste spĺňa účel, otázkou je, či treba pozerať rodinné vianočné komédie. Niektoré fóry ujdú, Arnold sa zhovaďuje dostojnejším (rozumej sebaironickejším) spôsobom ako trebárs v Konci sveta a deti určite nebudú sklamané. Ja tie niektoré vysoké hodnotenia akceptujem, určitú zvrhlosť a s ňou spojené kúzlo tento film má. Mňa to ale neoslovilo. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Howard Lagston nasbíral doma pár černých puntíků za nesplněné sliby, ale o vánocích si hodlá u synka šplhnout zakoupením jeho oblíbené figurky Turbo Mana. S koupí dárku nepříliš vychytrale počkal až na Štědrý den, kdy si s ostatními nesvědomitými otci mohl u prázdného regálu přečíst nápis "Vyprodáno". Zmatený tatínek však nehází flintu do žita. Začínají svátky klidu a míru, ale Howard si už pomalu začíná přiostřovat lokty, protože na cestě za vysněným Turbo Manem mu nepomůže slušnost, ale pouze rychlost, předvídavost, taktika a hrubá síla. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Malé děti by to asi bavilo, mě ne. I když se Arnold snaží jak může vždycky v něm uvidím Terminátora nebo jakoukoliv jinou akční postavu, kterou ztvárnil. V komedii se mi nejvíce líbil v Policajtu ze školky, ale i to má trochu prvky thrilleru, tohle ne. Ukazuje nám to vystresovaného taťku, který myslí jen na práci a najednou chce zachránit vztah se svým synem, že mu sežene hračku, po které touží. Sorry, ale pro mě to nefungovalo, nebavila jsem se. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)

Reklama

Reklama