Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Vím, že jsem asi divný když dávám plný počet hvězdiček ale mně se to prostě líbilo moc!!! Film má skvělou vánoční atmosféru.Arnolda Schwarzeneggera nemusím ale v této roli se mi líbil a hlavně dokázal být občas vtipný.Závěrečná scéna s Turbo Manem mi přišla celkem dobře provedená.Prostě komedie, která je příjemná a na Vánoce se hodí.Zruba jedna hodina a 20 minut mi krásně uplynulo!Jedna z těch lepších vánočních komedií. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vánoční rádoby komedie, ve které Arnie nahání v obchodech figurku turbomana pro svého syna. Vidím v tom jistý odraz dnešní zvrácené doby. Když z toho tedy vyškrábnu to poctivě ukryté poselství, je to vlastně celkem zajímavá vánoční záležitost. Pitvoření hlavních hrdinů a nesmyslné příhody jsou však vskutku spíše pro dětské diváky a pro mne dost nesnesitelným aspektem filmu. A to finále přímo kolosální patos. Kdyby to skončilo poučením syna, že na dárcích vlastně tolik nezáleží, dostalo by to u mne určitě víc. Takhle jen další flusanec do xichtu vánocům. 35% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Arnold Schwarzenegger (Howard) za film dostal honorář ve výši 20 milionů amerických dolarů. Zhruba třetina rozpočtu tedy padla na plat hlavní hvězdy. (DavePave)
  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)

Reklama

Reklama