Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Workoholik v ženském podání, který zdědí dítě. Ztratí práci, odstěhuje se na venkov. A samozřejmě po spoustě trápení a trablů najde svou cestu. Mám ráda Diane Keaten a její komediální talent. Její trable se starým domem a starousedlíky je skvělé. A tak, když je tento film v TVnabídce, nikdy neodolám. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*ČERVENÉ LÍČKA A JABĹČKA* Prvýkrát som tento film videl ešte ako stredoškolák a pamätal som si ho ako veľmi originálny a vtipný film. Po mnohých rokoch ho vnímam rovnako a teší ma, že moje dávne pocity súvisiace s týmto filmom neboli pokrivené tínedžerskou optikou a teda som rád, že film môže osloviť aj súčasného diváka navyknutého na iný typ komédií. Diane Keaton nevnímam ako najlepšiu voľbu pre hlavnú úlohu, ako komediálny typ veľmi nepôsobí, ale "pretrpieť" sa dá. Vtipných situácií je dostatok, film plynie voľne a príjemne a milé dieťatko, ktoré zdedí, je naozaj na zjedenie (ak nie ste vegetariáni). Verdikt v 1 vete: O mame a jej prvých krokoch. 19.04.11 ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tu přidávám plakáty a všimnu si, že tenhle film jsem vlastně kdysi viděla. Nevynechala jsem jej, protože v něm hraje Diane Keaton, jedna z mých oblíbených hereček. Je to pohodový film na nezávazné koukání. Ne, ale opravdu si odpočinete, pobavíte se, trochu se i dojmete. Takže pokud člověk hledá něco nenáročného a nechce zrovna vidět nějaké pořádné drama, film ho rozhodně neurazí... ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděla úplně celý film, ale i tak mě to v rámci možností bavilo. Střední část o tom, jaké starosti nastanou, když se v rodině objeví dítě, byly skvělé. Naproti tomu scény v závěru filmu, zvláště ty romantické mě dost nudily. Diane Keaton je výborná herečka a dá se na ni koukat i déle, bohužel mi ale přišlo, že děj filmu se až příliš natahuje. Tohle se klidně mohlo stáhnout do nějakých 70-80 minut. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Těžce feministická rádoby komedie popisující život workoholičky se zděděným děckem. Dítě má sílu jako Herkules (když vyloženě mrskne špagety silou dospělého člověka po mrs. Wiattové, nebo když zkroutí brýle pouhým letmým dotekem), Američané jsou ještě blbější, než se do té doby myslelo (dnes už víme, že je to s nimi ještě daleko horší, ale v roce 1987 to musel být šok - viz některé scény na venkově, měšťané na venkově - kupující dětskou stravu, kolektiv ve firmě, legendární scéna na pískovišti a pozdější kurzy pro malé děti a podobně)... Komického mi zde nepřišlo skoro nic, trapného skoro všechno. Ne, odpad to rozhodně není. Jsou tu i horší díla. 15%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Malou Elizabeth Wiatt ve skutečnosti hrály dvojčata Michelle a Kristina Kennedy. (jezurka42)
  • J.C. (Diane Keaton) si po příchodu do restaurace odloží malou Elizabeth u šatnářky. Po nějaké době je slyšet dětský křik a pláč, ale když J.C. běží dítě utišit, je zřetelně vidět, že Elizabeth mlčí. Stejná situace se opakuje, když šatnářka holčičku přinese a dá do náruče J.C. Také je slyšet křik, ale kamera přímo zabírá tvářičku holčičky, která mlčí. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama