Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie s perfektními herci.. bohužel je tam hodně hollywoodských klišé, ale zasmál jsem se dobře. Hlášky jsou podávány s přijatelnou kadencí.. -"Potřebuju jména pasažérů." --John Smith. -Další pasažéři? --John Smith. -Kolikrát? --Čtyřikrát. -Nějaké průkazy s fotkou? --Tady jsou (dá ji prachy). -Dobře, takže rodina Smithova. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je proste neskutecnej masakr. Film trosku pripomina Podfu(c)k, ale rozhodne to neni nejaka lacina kopie. V hlavni roli je psanej Tim Allen, ale imho tady dostane stejnej prostor zhruba 15 lidi, ktery Sonnenfeld vymyslel perfektne, kazda postava je svym zpusobem nejak ujeta a krom toho jsou skvele zahrany sympatickejma hercema. Fakt tezko rict, kterou postavu jsem si oblibil nejvic, ale treba takovej Jason Lee nema chybu. K tomu si pripoctete skvelou hudbu, neskutecny mnozstvi vtipu a originalnich napadu a kratkou stopaz, diky ni je film jedna velka jizda. Vynikajici komedie. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

V jednom roce dva tak odlišné filmy ! Zatím co mě dvojka MiB totálně zklamala, tak tahle komedie přesně naopak. Barry Sonnenfeld udělal asi MiB II pro peníze a tuhle bláznivou komedii pro radost. K hlasitému upřímnému smíchu mě dlouho žádný film takhle příjemně nevyprovokoval :) Pět hvězdiček je moc, ale čtyři málo. (Ta stylová inspirace Guy Ritchim mě také na pár místech napadla ... a potěšila). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Vypadá to jako drtič odpadků“ Spousta nekalých živlů, nějaký ten obchodník se zbraněmi, kubánský milovník sýrových chipsů, teenager, který chce v rámci školní akce postříkat svou spolužačku a Pulitzerem oceněný „tvořitel“ reklamních sloganů. Barry Sonnenfeld natočil svižnou crazy komedii, která sice nesahá ani po paty žánrovým klenotům (z těch ne úplně zatuchlých např. Co dál, doktore?), ale během své přesně střižené délky nestačí nudit. Z přehršle bizarních figurek (nadmíru zajímavě obsazených) nikdo nevyčnívá a všichni splývají v pestrobarevnou masu, která důsledně činí jedinou věc, jež činit dokáže – baví. Těžko říct, zda-li šlo z velmi zvolna pojatého náměru vytřískat více, přinejmenším některé situace však vyloženě žadoní o „vypointování“. Nuž, nestalo se, buďme rádi i za takovouto blbinku. Zajímavé komentáře: 70% tron, Aiax ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 70%. Byla to taková šílenost, až to bylo sakra vtipné. Sled naprosto absurdních situací, přehršel šílených lidí a obrovské množství pekelných hlášek z toho udělalo vynikající komedii. Jde vidět, že od začátku to bylo točeno s neskutečným nadhledem. Protože pokud ne a chtělo by se to tvářit jako nějaká "seriózní" komedie, tak by to dopadlo katastrofálně. Ale tady je od začátku jasné, že je to tak absurdní a na nic si to nehraje, že je to prostě vtipné. A i plejáda známých herců svědčí o to, že si to prostě šli užít. A povedlo se. Několikrát jsem se fakt šíleně zasmál, spoustu krát normálně a párkrát jen pousmál. Celek výborný! Tohle se povedlo! Howgh! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo výlučne v Miami na Floride od 31. júla do októbra 2000. (Arsenal83)
  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)

Reklama

Reklama